JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, ambiciozno nastavlja da ostvaruje zacrtane planove, a sve u cilju unapređenja preduzeća i razvijanja komunalne higijene u gradu.

 

Investiranjem 5 miliona dinara JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin upotpunilo je opremu koja treba da pomogne u održavanju zelenih površina. Stigle su nove kosačice i radne mašine koje će značajno poboljšati kvalitet obavljanja radova i uz pomoć kojih će preduzeće na terenu biti produktivnije za obavljanje delatnosti.

Nakon kupovine radnih mašina, uputio sam se na teren sa saradnicima da obiđem radnike. U razgovoru sa njima uverio sam se da im je sada olakšan rad. Kažu da su zadovoljni sa novim radnim mašinama, kosačice i trimeri su mnogi lakši i jednostavniji za rukovanje, više posla mogu da obave za kraće vreme, a samim time su mnogo efikasniji na terenu. Ovo je deo opreme koji je stigao u pravom trenutku, kada je razvoj vegetacije najbrži i kada je veći deo naših ljudskih i materijalnih resursa angažovan u tom pogledu. Sve ćemo učiniti da grad bude mnogo lepši, čistiji i mnogo zeleniji. Zrenjanin je lep grad, malo toga nedostaje, i sigurno ćemo sa ovom dodatnom opremom uspeti da postignemo cilj, rekao je direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ Nemanja Milinković.