Sport- Fudbaleri Radničkog u drugom delu sezone nastavljaju prvenstvo u Srpskoj ligi grupa „Vojvodina“  bez poraza, ovoga puta pred domaćom publikom na stadionu kraj Skrobare, pred oko 350 gledalaca, savladana je ekipa Bečeja pogotkom Marko Kovačevića iz penala.

Prvi su na utakmici zapretili fudbaleri Radničkog kada je, na asistenciju Kovačevića, Mitrović šutirao desno iskosa, ali pored gola gostiju. U 8. minutu Borisavljević je nakon solo akcije po levoj strani pogodio stativu golmana gostiju Milanova. Minut kasnije zapretili su gosti, ali je Đekić bio izvanredan na golu i sa pet metara odbranio šut Peića.

Golamn Vladan Đekić bio je na visini zadatka

U 16. minutu opet je zablistao golman Đekić kada je u poslednjem trenutku do lopte došao pre Kobiljskog i sprečio siguran pogodak. Nakon dosuđenog indirektnog udarca za Radnički u 26. minutu, Mitrović je na dodavanje Karišića  snažno šutirao, ali je golman gostiju Milovanov  bio siguran na golu.

Pred istek prvog poluvremena Gardinovački dodaje loptu do Markovića koji desno iskosa upućuje šut, ali  na sreću gostiju,  direktno u golmana.

Trenutak kada je  Jovan Mitrović srušen u šesnaestercu

Na startu drugog poluvremena igrač gostiju Vještica u šesnaestercu ruši Mitrovića i sudija Čapo Kristijan iz Subotice pokazuje na belu tačku. Penal izvodi Kovačević i pogađa za ispostaviće se konačnih 1:0 i nova tri boda za crveno-crne. Podsetimo, fudbaleri Radničkog  od početka drugog dela sezone ne znaju za poraz i imaju 5 pobeda i 3 nerešene utakmice.

Marko Kovačević iz penala pogađa za 1:0

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog, 20. aprila, igraju u gostima protiv ekipe jedinstva iz Stare Pazove.

Pogledajte tabelu i rezultate na našem portalu  pod rubrikom SRBIJASPORT REZLUTATI OVDE

FK RADNIČKI ZRENJANIN: Đekić, Marković, Pelemiš, Nikolić, Topić, Vrbljanac, Mitrović, Karišić, Gardinovački i Borisavljević. Zamenici igrača: Nosalj, Arsić, Janjatović, Kosović, Milanović i Stepančev.

FK BEČEJ 1918:Milanov, Peić, Vještica N, Vlaisavljević, Tutnjević, Tomić, Kobiljski, Vještica V,Votgučim, Hajdi i Videnović. Zamenici igrača:Marković, Ćuk, Čeman, Medić, Stanić i Čurčić.