Sport- Proteklog vikenda u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, održan je tradicionalni međunarodni turnir u Tekvondo borbama i formama.
Učestvovalo je preko 600 takmičara svih uzrasnih kategorija iz 8 zemalja i 54 sportska kluba. Tekvondo klub ZRENJANIN je u ekipnom plasmanu forme osvojio tri pehara, ekipni plasman „A“ klasa 2.mesto, ekipni plasman „B“ klasa 1.mesto i sveukupni plasman „A/B“ klasa 1.mesto.


Osvajači medalja u formama:

Zlato:Sofija Stojšić, Anastasija Udovčić i Radovan Mijanović.

Srebrna je Milana Aćin i Todor Vitić, dok je Milica Potkonjak zauzela treće mesto.


U borbama zasijala je Anastasija Udovčić i okitila se zlatnom medaljom. Lena Božić osvojila je  srebro, dok je treće mesto pripalo Radovanu Mijanoviću, Ognjenu Vašu i Mihajlu Brusinu.


Svečanom otvaranju su prisustvovali Danijel Šebez, direktor spot.objekta i generalni sekretar sportskog saveza Vukosava Đapić Atanacković koja je i zvanično otvorila takmičenje. Tom prilikom su uručene i plakete gospodinu Šebezu i gospođi Đapić Atanacković.

„Hvala svima koji su bili deo ovog sportskog događaja. Nadamo se da ste poneli lepe utiske iz našeg grada i vidimo se sledeće godine“- istakli su iz TK Zrenjanin.