Kao ponosni čuvar lokalne tradicije, nasleđa i nezaobilazni član svakog okupljanja, Knjaz Miloš u novoj kampanji „Ponos u srcu svakog grada“, nazdravlja gradovima Srbije i slavi bogato kulturno nasleđe naše zemlje. 

Na limitiranoj seriji etiketa najpoznatije gazirane mineralne vode kod nas nalazi se 18 gradova Srbije, sa svojim čuvenim ulicama, trgovima, znamenitostima i prirodnim lepotama. Među njima je i Zrenjanin, čija će Gradska kuća krasiti ambalažu Knjaz Miloša do kraja jula.

Lokalci dobro znaju, a posetioce koji nam dolaze širom zemlje podsećamo da je nekadašnja Županijska palata, a današnja Gradska kuća u Zrenjaninu, izgrađena početkom 20. veka u baroknom stilu i simbolizuje administrativno i kulturno sedište grada. Ova velelepna građevina nalazi se na gradskom Trgu slobode, a autentična fasada, sat-kula i bogato ukrašeni detalji čine je najprepoznatljivijim simbolom Zrenjanina već više od sto godina.

Limitirana serija Knjaz Miloša sa gradovima Srbije oživljava i u najlepšem svetlu predstavlja sva ona mesta na kojima se susrećemo kroz generacije, slaveći njihov značaj u našim ličnim, porodičnim i kolektivnim uspomenama.

Gradovi sa znamenitostima koje potrošači mogu pronaći na etiketama su Beograd (Pobednik), Novi Sad (Sat Kula), Zaječar (Narodni muzej), Kraljevo (Trg srpskih ratnika), Niš (Niška tvrđava), Aranđelovac (Paviljon Knjaz Miloš), Zrenjanin i Subotica (Gradske kuće), Kruševac (Trg kosovskih junaka), Zgrada gimnazije (Kragujevac), Valjevo (Tešnjar), Leskovac (Kulturni centar), Užice (Stari Grad), Vranje (Beli most), Novi Pazar (Reka Raška), Smederevo (Tvrđava), Prizren (Kameni most) i Čačak (Gimnazija).

 

Iskoristite jedinstvenu priliku i pronađite na policama trgovina flašu Knjaza sa razglednicom Zrenjanina, okupite porodicu i prijatelje i uz čašu Knjaza evocirajte anegdote, uspomene i prizore iz komšiluka, koji nas celog života čine ponosnim na naš grad.