Vesti- Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin trenutno izvode radove na sanaciji havarije većeg obima na vodovodnoj mreži kod Žutog mosta, zbog čega će doći do prekida vodosnabdevanja u ulici Junaka Milana Tepića, jednoj strani ulice Đure Jakšić, dok će u celom rejonu u pravcu od mosta prema naselju Ruža Šulman i u samom tom naselju doći do pada pritiska vode u mreži, a postoji i mogućnost prekida vodosnabdevanja.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uz upotrebu teške mehanizacije oko 21 časa započeli su radove na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži kod Žutog mosta.

Zbog pomenute havarije bez vode će, dok traju radovi, biti ulica Junaka Milana Tepića, desna strana ulice Đure Jakšića posmatrano iz pravca mosta, dok će u celom rejonu od mosta prema naselju Ruža Šulman i u samom tom naselju doći do pada pritiska vode u mreži, a postoji mogućnost prekida vodosnabdevanja naročito na višim spratovima zgrada.

Pošto je u pitanju havarija većeg obima teško je predvideti tačno vreme potrebno za otklanjanje kvara, a trenutne procene sa terena su da će radovi potrajati do posle ponoći.

Po završetku radova voda će biti puštena u sistem i u kratkom vremenskom periodu doći će do normalizacije vodosnabdevanja u celom pomenutom rejonu.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim korisnicima koji će imati problema u vodosnabdevanju dok traju radovi na sanaciji havarije na strpljenju i razumevanju.