Kako odabrati najbolje push up kupaće kostime?

Svaka žena zaslužuje da se oseća fantastično i samouvereno u svom kupaćem kostimu. Od kroja do boje i stila, izgled i pristajanje komada je u detaljima. Push up kupaći kostimi su trend koji raste u popularnosti zbog laskavog izgleda i dodatne podrške. Bilo da želite da istaknete grudi ili samo volite sigurnost koju pružaju jastučići u kupaćem, push up kostimi su pravi izbor.

Pronalaženje dobrog kupaćeg kostima je kao kupovina donjeg veša, samo što su ulozi veći jer će definitivno biti viđen. Pitate se odakle početi? Evo kratkog vodiča.

Najmoderniji push up kupaći kostimi

Želite da osvežite svoj kupaći kostim modernim, trendovskim i plažnim izgledom ove godine? Analizirali smo trenutne stilove ženskih push up kupaćih kako bismo otkrili šta se odbacuje, a šta je aktuelno ove sezone.

Usklađeni kompleti kupaćih kostima

Ako idete na uglađen izgled, sve vam je spremno sa usklađenim gornjim i donjim delom, poput dvodelnog kupaćeg kostima. Push up bikini kostimi se stalno reimaginišu kroz razne stilove, a usklađivanje je ono što je trenutno moderno.

Kostimi sa visokim strukom

Push up kupaći sa visokim strukom je popularna silueta ove sezone zbog laskavog izgleda na skoro svakom tipu tela. Retro inspirisani visoki donji deo takođe može doći sa raznim detaljima poput nabiranja ili karnerića.

Kostimi bez bretela

Kupaći bez bretela privlače devojke koje vole da budu pomalo drugačije, ali takođe dolaze u klasičnim stilovima koji laskaju svakom tipu tela. Jedno je sigurno, ništa ne govori „napred sa modom“ kao kostim bez bretela.

Plivajući bodiji

Idite sa plaže na ulicu i radite većinu aktivnosti – plivajući bodiji su omiljeni jednodelni komadi ove sezone zbog ženstvenog, podržavajućeg i elegantnog kroja. Najbolja stvar kod push up kostima koji su ujedno i bodiji je da ne morate da nosite brushalter! Neki modeli dolaze sa blago oblikovanim korpicama za mladenačku siluetu.

Najudobniji push up kupaći kostimi

Verujemo da nijedna žena ne bi trebalo da pravi kompromis između udobnosti i stila. Najbolji push up kupaći je onaj u kome izgledate i osećate se neverovatno. Neki moderni, a ipak udobni stilovi uključuju:

Sportski kostimi

Sportski kupaći često imaju lošu reputaciju da nisu previše stilski, ali dani kada je sportska odeća za kupanje bila ograničena na ronjenje ili plažne sportove su prošlost. Danas su slatki sportski kupaći ponovo u modi, što je sjajno jer dolaze sa puno podrške i pokrivanja. Sportski, a ipak sofisticiran komad je savršen za bilo koju aktivnost.

Tankiniji

Ko je rekao da ne možete imati pokrivenost sa bikinijem? Jednodelni kupaći sa steznikom su sjajni u tankini stilu jer ističu siluetu tela i sprečavaju „ravan“ izgled koji usklađeni kompleti ponekad mogu da imaju. Dvodelni tankiniji su udobni, a ipak elegantni, idealni za plažni život.

Bikiniji sa visokim strukom

Postoji razlog zašto je ovaj stil tako popularan: kupaći kostimi sa visokim strukom su moderni, a istovremeno i izuzetno udobni. Donji delovi bikinija sa visokim strukom pružaju ultimativno pokrivanje koje vam daje slobodu da uživate na suncu i pesku.

Najlaskaviji push up kupaći kostimi

Jednodelni bez bretela: Ako tražite elegantan jednobojan kupaći kostim bez bretela koji nudi obilno pokrivanje, ovo je definitivno stil za vas. Imate izbor različitih boja koje sve nude neverovatnu fleksibilnost dok laskaju svakoj figuri.

Modeli sa asimetričnom bretlom: Sa modernim detaljem na jednoj breteli i upečatljivom siluetom, ovi kostimi univerzalno laskaju i sjajno se slažu kako sa plažnim šalom, tako i sa krojenom suknjom.

Modeli sa karnerima: Asimetrične karner trake i blago oblikovane korpice na nekim modelima daju svakoj figuri mladenačku siluetu, a pritom su tolerantni.

Bezvremenski stil kupaćih kostima

Kupovina push up kupaćih kostima ne mora da se svodi na dosadne komade i nelaskave siluete. Uz pravi dizajn, svako može pronaći stil u kome izgleda i oseća se neverovatno. Biranjem kvalitetnih i dobro izrađenih kupaćih kostima koji su ženstveni, funkcionalni i šik, a po pristupačnoj ceni, nikada nećete pogrešiti. Potražite svoju savršenu kolekciju kupaćih kostima već danas.