Zrenajnin- U subotu, 22. juna od 10 časova, posetite TC Big Zrenjanin i učestvujete na Bebiron puzijadi, najslađoj trci bebica, da biste se dobro zabavili i kreirali najdraže uspomene. I ne samo to, spremili smo fenomenalne nagrade za najbržeg bebirona, ali ni ostale učesnike nismo zaboravili.

Pravo na učešće imaju svi bebironi od 8 do 14 meseci.

Puzijada počinje u 10 sati, a sve učesnike očekujemo 20-tak minuta ranije da bismo se na vreme pripremili.

Ako je vaš bebiron puzi “poput vetra”, prijavite se na Instagram ili Facebook nalogu Savetovališta Bebiron. I ono što je najvažnije, sve je potpuno besplatno!

Nismo zaboravili ni buduće roditelje, pa smo tako organizovali besplatan sadržaj i za njih.

 BUDUĆI RODITELJI

22.juna u 13h, dođete u TC Big Zrenjanin, bioskop CineStar (klimatizovana sala broj 4), na  „Školicu za trudnice i tate”.

Savetovališta Bebiron će vam pomoći da otklonite nedomice koje imate o trudnoći, dolazećem porođaju, ranom rastu i razvoju bebe.

Školica je osmišljena da na zanimljiv način pruži osnovne informacije trudnicama i njihovim partnerima.

Predavači će biti eminentni stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u zdravstvenoj zaštiti trudnica, porodilja, dojilja i novorođenčadi, čiji će vam saveti olakšati pripremu za najlepšu ulogu u vašem životu – roditeljstvo.

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne i svi zainteresovani se mogu prijaviti putem Instagram ili Facebook naloga Savetovališta Bebiron. Sve je potpuno besplatno!

Za sve trudnice obezbedili smo vredne poklone.