Grad Zrenjanin i JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin raspisali su “Konkurs za izbor najlepšeg dvorišta i terase na teritoriji grada Zrenjanina”. Povodom konkursa danas su u Gradskoj bašti uručene nagrade najuspešnijima.

Vladimir Vujin tehnički direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ zahvalio se svima koji su učestvovali na ovom konkursu koji je za cilj imao da podstakne ekološku svest.

„Zahvaljujem svima u ime „Čistoće i zelenila“ i u ime Grada i želim da uživate u svojim dvorištima i terasama i nadam se da ćete ovim nagradama upotpuniti prostor koji smo ocenjivali, uz nadu da se vidimo i sledeće godine“, rekao je Vujin.

Konkurs je trajao do 31. maja. Komisija za izbor je razmotrila, posetila dvorišta i terase, koja su bila u najužem izboru i odlučila o pobednicima, koji će biti nagrađeni.

 

PROGLAŠENA NAJLEPŠA DVORIŠTA

Svetlana Crnjanski iz Kleka osvojila je I nagradu, sadni materijal u vrednosti od 25.000 dinara u Rasadniku JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin

Dušica Stevanov iz Lazareva osvojila je II nagradu sadni materijal u vrednosti od 15.000 dinara u Rasadniku JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin

Radmila Radišić osvojila je III nagradu baštenski ručni alat i pribor u vrednosti od 10.000 dinara

PROGLAŠENE NAJLEPŠE TERASE 

Tomi Borki iz Zrenjanina osvojila je I nagradu sobne biljke u vrednosti od 25.000 dinara u cvećari “Jasmin”

Marijana Dopuđa iz Zrenjanina osvojila je II nagradu 
sobne biljke u vrednosti od 15.000 dinara u cvećari “Jasmin

Jelena Milošević osvojila je III nagradu baštenski ručni alat i pribor u vrednosti od 10.000 dinara