Na stadionu kraj „SkrobareFK Radnički Zrenjanin, sa novim trenerom Brankom Savićem, započeo je pripreme za predstojeće prvenstvo. Prozivci je prisustvovalo 28 igrača.

Podsetimo, crveno -crni  su sezonu završili  na visokom trećem mestu,  sa 48 osvojenih bodova, 13 pobeda, 9 nerešenih utakmica i 8 poraza. Pored igrača, prozivci su prisustvovali Danijel Vukmirica predsednik kluba, Kosta Bjedov sportski direktor, šef stručnog štaba Branko Savić, Živan Jelin direktor omladinskog pogona, Predrag Tatić tehnički direktor, Bojan Ravić potpredsednik kluba, kao  i trener golmana Goran Gavrilović.

Radnički će prvu pripremnu utakmicu odigrati 13. jula protiv Vojvodine iz Perleza koja je ponovo izborila plasman u č Srpskoj ligi grupa „Vojvodina“.

„Cilj u ovoj sezoni, kao i prethodne, je da igramo dobar fudbal, budemo u vrhu i naravno, da uđemo u viši rang što je prevashodno cilj, ali iz nekog drugog plana. Potrebno je da se organizujemo dobro, jer je dosta igrača otišlo. Skoro da je nova ekipa i danas na prozivci bilo je prisutno 28 igrača. Razgovarali smo sa dosta igrača, prelazni rok je  dugačak tako da krećemo polako i u hodu ćemo rešavati neke probleme. Siguran sam da ćemo napraviti dobar tim i da ćemo dati sve od sebe da budemo u vrhu“, rekao je trener Branko Savić.