Sport- Derbi 5. kola Vojvođanske lige „Istok“ odigran je u Elemiru između domaće ekipe Naftagasa i Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva u kom su domaći fudbaleri nakon preokreta osvojili velika tri boda.

Krasić u 20. minutu uzima loptu na sredini terena, povlači je do šesnaesterca šutira i pogađa stativu, a na odbijenu loptu natrčava Milivojev i sa 5 metara šalje loptu preko prečke.

U 34. minutu Zemunski odlično   proigrava Matića koji povlači loptu do ivice šesnaesterca i preciznim šutem pogađa za 0:1.

Matić je mogao u 45. minutu i do drugog pogotka, ali je lopta nakon dobro izvedenog slobodnog udarca sa 20 metara završila iznad prečke golmana domaćih Mijatova.

Čim je počelo drugo poluvreme, usledila je kanonada od starne Elemiraca i u 47. minutu Aleksandar Panić je izjednačio rezultat. Predhodno je Krasić šutirao, Magda loptu odbio, a Panić natrčao i pogodio mrežu. Samo minut kasnije, Krasić je iskoristio grešku u odbrani gostiju i iskosa, sa 14. metara, pogodio ugao za vođstvo – 2:1.
Pobedu domaćinu učvrstio je Miloš Milošević. U ulozi asistenta našao se Milivojev, odlično je centrirao, a Milošević glavom pogodio za 3:1. U finišu derbija, samo što je ušao u igru, mladi Vuk Ćulibrk , posle centaršuta Aleksandra Petrova, postigao je prvenac u dresu „naftaša“ za ubedljivih – 4:1.

FK „JEDINSTVO“ Banatsko Karađorđevo: Magda, Zemunski, Kovačević, Radišić, Kujundžić, Vukoje, Zekanović, Tatić, Anović, Đokić i Matić. Zamenici igrača: Tomić, Kondić, Dapčević, Draganić i Ninić.

FK NAFTAGAS Elemir: Mijatov, Petrov, Grbić, Grban, Dabić, Milivojev, Krasić, Milošević, Samardžić, Kozlovački i Panić.  Zamenici igrača: Cvijetić, Ćulibrk, Popov, Petrov, Vidić, Jankov i Stepanov.