Karate klub “Banatski Cvet” iz Zrenjanina organizovao je u petak 24. juna polaganje za majstorska zvanja i tom prilikom ugostio veliku legendu svetskog karatea prof.dr Vladimira Jorgu 9.Dan, univerzitetskog profesora, doktora sportske medicine, pionira karate-a SFRJ, osnivača Jugoslovenskog tradicionalnog karatea, predsednika Srpske Karate Konfederacije, jednog od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate (UWK) koji čini preko 90% karatea širom sveta.

Kandidati koji su polagali za majstorsko zvanje prvog stepena bili su: Biljana Bašić, Gorana Tošković i Igor Popov.Treneri koji su ih pripremali: Veselin Grubački i Nikola Vukelić.

Učitelj Jorga je bio izuzetno zadovoljan  kandidatima koji su, kako kaže, pokazali izuzetno znanje i tom prilikom pohvalio njihovo zalaganje, takođe je stigla pohvala i trenerima za rad i trud proteklih meseci.

Polaganje je proteklo uspešno za kandidate,  klub je izveo još jednu generaciju majstora i tako pokazao i ovog puta da se kvalitetno trenira i da imaju izuzetne stručnjake.