DSC_1130_800_532Zrenjanin- Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić ugostio je danas predsednika Rrvačkog saveza Srbije Željka Trajkovića,  naše olimpijce rvače  Davora Štefaneka, Kristijana Frisa, Viktora Nemeša i njihove trenere.

-Okončali smo četvorogodišnji ciklus, najznačajnije takmičenje je pred nama – olimpijske igre. Mislim da sva trojca naših boraca spadaju u krug favorita. Treba da daju sve od sebe, oni su već veliki asovi i svojim rezultatima su to dokazali. Takmičenje na olimpijskim igrama je najznačajnije i najvažnije takmičenje, ali ipak samo jedno u nizu njihovog takmičenja u karijeri- rekao je predsednik Rvačkog saveza Željko Trajković i dodao: Bez velikog opterećenja, ali sa ogromnom željom i da Srbija slavi u Riu. Živela Srbija!DSC_1124_800_532

-Deo najboljih sportista ovih dana je u Zrenjaninu. Velika mi je čast kao i svim našim sugrađanima da se jedna reprezentacija sprema za olimpijske igre u našem gradu, što samo potvrđuje da se ovde dobro radi i da je sport jedan od naših prioriteta. Drago mi je da sam imao priliku da pozdravim naše najbolje rvače i da ima poželim srećan put u Rio i siguran sam da će se vratiti sa medaljama- rekao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

DSC_1127_800_532Potom je našim rvačima u ime grada, Čedomir Janjić i Simo Salapura uručili  prigodne poklone, kao i  replike  zlatne medalje,  koju je u rvanju osvojio Branislav Simić na olimpijskim igrama 1964 godine u Tokiju.