CSC_1014_800_533Zrenjanin- Nakon dve nedelje odličnog  fudbala i velike posećenosti, završen je ovogodišnji turnir u malom fudbalu na Bagljašu.  Zrenjanin je imao  priliku da uživa u najbitnijoj sporednoj stvari na svetu,  uz dosta vrhunskih igrača,  bivših i sadašnjih reprezentativaca.

Ovogodišnji turnir osvojila je ekipa Koračaj Smelo  koja je u finalu bila bolja od ekipe AC Tanasić  i savladala ih rezultatom 5:4. Bilo je to pravo finale, neizvesno do samoga kraja, prvo je ekipa Koračaj smelo povela sa  1:0, da bi Tomin izjednačio. Zatim dva gola postižu Milivojev i Cavrić za 3-1, do kraja utakmice ekipa AC Tanasić imala je inicijativu ali je nije iskoristila,  dok su igrači „Koračaj smelo“ iskoristili dve kontre i iz njih postigli golove. Vukoje je svojim golom pred sam kraj utakmice uneo neizvesnost, ali to nije bilo dovoljno i ekipa Koračaj smelo je zasluženo pobedila.

Golove za pobedničku ekipu postigli su : Cavrić Davor, Zekanović Vlado i Milivojev Milan (3). Za AC Tanasić strelci su bili Vukoje Ivan i Tomin Aleksandar (3).

Za ekipu Koračaj Smelo nastupali su: Trivunović, Žuža, Dubak, Tadić, Grbić, Cavrić, Pudar, Ninković, Zekanović, Horvat i Milivojev.

Za ekipu AC Tanasić igrali su: Tanasić, Radosavljević, Tošić, Kiš, Gavranić, Tomin, Blažić, Erdeljan, Ratković, Vukoje, Ranisavljević i Šarenac.

U borbi za treće mesto ekipa AMD Transport Lux bila je bolja od ekipe Eko Taxi savladavši ih rezultatom 8:2. Golove za „AMD Transport Lux“ postigli su: Matić Žarko, Petrov Aleksandar,  Birmanac Jovan (2), Kulić Nenad (2) i Dučić Ognjen(2).  Za „Eko Taxi“ Rakić Bojan postigao je  dva gola.

CSC_1015_800_532

Najbolji igrač turnira Vlado Zekanović

CSC_1017_800_532

Najbolji golman turnira Bojan Trivunović

 Najbolji igrač ovogodišnjeg turnira  je Vlado Zekanović iz ekipe Koračaj smelo, a  najbolji golman je Bojan Trivunović takođe iz pobedničke ekipe.

U kategoriji juniora prvo mesto osvojila  je ekipa Agrorit pobedom nad ekipom Twix-a rezultatom 4:3, a treća je bila ekipa Magma PVC stolarija.

U kategoriji pionira prvo mesto zauzela je ekipa Bečkerek, drugo mesto ekipa Dominatori, a treća je bila ekipa ZR Fair Play.

 

 

 

 

DSC_0846_800_532

Drugo mesto AC Tanasić

DSC_0842_800_532

Treće mesto AMD Transport Lux