DSC_0654_800x532Zrenjanin- Danas je u Gradskoj kući upriličen ispraćaj paraolimpijaca stonotenisera Gorana Perlića iz Zrenjanina i strelca Lasla Šuranjija iz Novog Bečeja.

Oni putuju u  Rio de Žaneiro na Paraolimpijske igre 7. septembra i takmičiće se do 18. septembra.

Paraolimpijcima srećan put i uspeh na igrama u Riju poželeo je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura.

DSC_0668_800x532-Želim da iskoristim priliku i da se zahvalim gradu Zrenjaninu na pruženoj podršci. Očekujem da pružim svoj maksimum, daću sve od sebe da na najbolji način predstavim Zrenjanin i našu zemlju. Stoni tenis je jedan od najpopularnijih sportova za osobe sa invaliditetom, konkurencija je jako velika, pogotovo azijati, ali nadam se uspehu. Imali smo jako dobre uslove za trening, išli smo na pet vrhunskih priprema u 4-5 zemalja u Evropi – rekao je Perlić.

 

DSC_0671_800x532– Streljaštvo je jedan od skupljih sportova, imali smo sve što nam je bilo potrebno, pripremljeni smo maksimalno i nadamo se dobrom uspehu. Meni su ovo druge Olimpijske igre, u Londonu sam bio 17. sada se nadam boljem plasmanu- rekao je Evropski šampion i rekorder Laslo Šuranji.