Sport- U Smederevskoj Palanci održana je završnica Mini – maxi lige za dečake rođene 2009 godine, gde su mališani Akademije Bambi zauzeli prvo mesto i naslov prvaka države. Takođe i u Kraljevu je održana završnica, gde su fudbaleri rođeni 2006 godine ostvarili uspeh zauzevši odlično drugo mesto u državi.

 

 

 

Za šest meseci takmičenja u Mini – Maxi ligi osvojili smo prvo mesto na nivou grada, pa prvo mesto na Regionalnom i na kraju došlo je i prvo mesto na Državnom prvenstvu. Deca su pokazala izuzetnu požrtvovanost i najlepši fudbal, samo rad, red i disciplina je osobina koja krasi ovu generaciju i ja sam prezadovoljan – istakao je Predrag Jovanov trener generacije 2009.

U finalnom trijagonalu, deca trenera Jovanova  igrali su nerešeno sa Bolesnikovim 2:2, a pobedili Ares iz Čačka rezultatom 5:0 i zasluženo uzeli titulu.

Za Akademiju Bambi 2009. godište nastupali su: Matija Pribišić, Stefan Radovančev, Borivoje Nikić, Ognjen Golijan, Edin šabanovski, Filip Kecman, Đorđe Samolovac, Relja Jevđić, Pavle Knežević, Pavle Bodiroga, Marko Matić, Čenejac Mihajlo, Darko Todorov, Igor Savin, Filip Banjai i Raško Adamov.

 

 

Deca koja su podjednako zaslužna a nisu mogla da učestvuju su: Andrija Đorđević, Danilo Jovin, Petković Sergej, Aleksa Anđelković, Matija Manojlović, Dušan Marković, Uroš Bogunović, Rajak Vule, Lubarda Luka,Došen Stefan, Ždrnja David i Markov Stefan.

 

Na završnom turniru Mini – Maxi lige u Kraljevu fudbaleri rođeni 2006. godine zauzeli su drugo mesto u državi, prvo je pripalo ekipi Apolon iz Kraljeva, a treće mesto zauzela je ekipa Plane.

Svi su dobro igrali tokom cele sezone tako da je ovo samo odraz dobrog rada, veoma sam zadovoljan i očekujem dosta dobrih rezultata u budućnosti od ove generacije- istakao je trener Vladimir Narandžić.

Za Akademiju Bambi 2006. godište nastupali su: Božić Luka, Jokić Jovan, Jeftenić Luka, Milidragović Dušan, Radaković Nikola, Jeličić Vuk, Dimitrijević Aca, Bala Vladan, Popov Strahinja, Lukić Davor, Bojat Dejan, Stanaćev Mateja, Čestić Lazar, Vlačić Nikola, Popov Nikola, Turkulj Marko, Došen Nemanja i Stanojević Dača. Trener ekipe : Narandžić Vladimir.

 

 

 

 

 

 

 

Podsetimo ovo je drugo zlato  i drugo srebro za fudbalere Akademije Bambi ove godine u Mini – maxi ligi,  jer su prošle nedelje  u SC Bambi dečaci rođeni 2005 godine  postali prvaci, a dečaci rođeni 2007 godine vicešampioni.