Zrenjanin- U bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 21. aprila, na matineu, u 11 časova prikazuje se dečji animirani film «Nina i ježeva tajna» a u večernjem terminu od 20 časova igrani film „Radnička klasa ide u pakao“.

– Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 300 za dečji i ceni od 350 dinara za igrani film. Dodatne informacije o prodaji karata možete potražiti na: 023/566-712.

Nedelja. 21. april – 11 časova – „Nina i ježeva tajna“

„Nina voli da sluša priče za laku noć koje joj priča njen otac, priče o ježu koji otkriva svet. Jedne večeri zaokupljen poslom otac ne dolazi da ispriča novu avanturu, a Nina saznaje da je on upravo izgubio posao u fabrici. Svet joj se okreće naglavačke i spremna je da pronađe rešenje kako bi mu pomogla.“

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=XossnaUlRFs

Nedelja, 21. april – 20 časova – „Radnička klasa ide u pakao“

„Fabrika koja je nekada zaposšljavala ceo grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kom je grupa njenih radnika stradala u namerno podmetnutom pozžaru. Preostali radnici, devastirani gubitkom svojih najmilijih i posledičnom korumpiranom prodajom fabrike, pokreću proteste, ali čini se da su njihovi napori uzaludni i ne daju konkretne rezultate. Osećajući se napusš tenim od strane vlasti, pa čak i crkve, oni traže utehu i odgovore u natprirodnom. Harizmatična Svetlana (Tamara Krcunović), bivši robijaš Mija (Leon Lučev) i drugi radnici udružuju se kako bi istražili mistične puteve nade i pravde. Dok nespretno zaranjaju u tajanstveno carstvo, prolaze kroz socijalno i emocionalno oslobađenje i neočekivano otkrivaju unutrasšnju moć za koju nisu znali da poseduju.“

Režija: Mladen Đorđević

Uloge: Tamara Krcunović, Leon Lučev, Momo Pićurić, Ivan Đorđević, Lidija Kordić, Mirsad Tuka, Szilvia Krizsan, Olivera Viktorović, Tomislav Trifunović, Dobrila Stojnić.

Trejler: https://youtu.be/qeHwjEwncxg?si=n92suUfQIXwzrIiq