kiwi-coctail-1447939_1280_800_533Zdravlje- Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve su to pokazatelji toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija. Isprobajte efikasan prirodni lek za ove probleme.

Čišćenje organizma treba da sprovodite najmanje jednom u šest meseci,  jer nagomilani toksini mogu da dovedu do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija.

Efikasan prirodni lek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna. Kefir je „eliksir mladosti i zdravlja”, a heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva: jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

semolina-826166_1280_800_532Odlično je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, leči arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Recept lekovite smese kefira i heljdinog brašna:

kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promešati. Uradite to uveče i ostavite u frižider.
Ukoliko planirate da doručkujete, ujutro, pola sata pre jela, još jednom promešajte i pojedite ga. Po želji zasladite sa malo meda. Najbolje je ovu smesu uzimati umesto doručka, tako da naredna tri sata ne jedete ništa.
Proces čišćenja treba da traje 14 dana.