KAKO IZBACITI TOKSINE IZ ORGANIZMA

kiwi-coctail-1447939_1280_800_533Zdravlje- Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve su to pokazatelji toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija. Isprobajte efikasan prirodni lek za ove probleme.

Čišćenje organizma treba da sprovodite najmanje jednom u šest meseci,  jer nagomilani toksini mogu da dovedu do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija.

Efikasan prirodni lek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna. Kefir je „eliksir mladosti i zdravlja”, a heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva: jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

semolina-826166_1280_800_532Odlično je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, leči arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Recept lekovite smese kefira i heljdinog brašna:

kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promešati. Uradite to uveče i ostavite u frižider.
Ukoliko planirate da doručkujete, ujutro, pola sata pre jela, još jednom promešajte i pojedite ga. Po želji zasladite sa malo meda. Najbolje je ovu smesu uzimati umesto doručka, tako da naredna tri sata ne jedete ništa.
Proces čišćenja treba da traje 14 dana.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap