zodiak-1791803_1920_600_600Pogledajte šta Vas očekuje tokom naredne nedelje…

OVAN

Očekuju vas bitne promene na poslovnom planu, a vi ćete u velikoj meri doprineti tome. Prate vas povoljne okolnosti ali je ipak neophodno da odredite svoje prioritete. Skloni ste tome da trošite energiju zbog nepotrebnih stvari, a to ćete moći da osetite čak i fizički. Problemi sa finansijama se rešavaju krajem nedelje. I ukoliko tražite posao, ovaj period je povoljan za vas. Ljubav vam napokon postaje važna, a slobodni Ovnovi će imati prilike da biraju između dve osobe. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas buran period sa dosta uspona i padova. Osećaćete se neshvaćeno, što je subjektivni osećaj, ali ne pokušavate da uradite išta po tom pitanju.

BIK

Novi poslovni izazovi su pred vama, ali ste vi izvukli pouku iz prethodnog perioda. Očekuju vas razgovori sa osobama na položaju, a vi ćete ih impresionirati svojim idejama. Ipak, ne dajte da sve ostane na priči – pokrenite se i realizujte svoje zamisli. Krajem nedelje vas svakako očekuju lepe vesti kada je o karijeri reč. Možda je u pitanju nešto što već dugo čekate, ali daleko od toga da nećete biti jako zadovoljni. Čak ni emotivni status ne smatrate nečim što vas opterećuje. Osećate olakšanje u vezi, opustili ste se i uspeli da rešite neka bitna pitanja. Ovo je idealan period da napravite neke promene u vezi sa nekretninama. Ukoliko ste slobodni, tokom vikenda ćete upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled, a moguće je i da vam se neko iz prošlosti ponovo javi.

BLIZANCI

Trudite se da ostvarite dugoročnu korist, a sa druge strane ste nestrpljivi i želite da se konkretne promene dese što pre. Ne brinite. Nešto novo će se desiti krajem nedelje i to pozitivno. Moguće je da će vas saradnici ometati u radu, ali ne dajte da vas to izbaci iz takta. Usredsredite se na svoj posao, a možete da potražite i neki hobi. Svakako, povoljan period za vas tek dolazi. Nestrpljivi ste i kada je reč o ljubavi. Zauzeti se stalno sukobljavaju sa partnerom, a do kulminacije dolazi tokom vikenda. Razmišljate o ulasku u tajnu vezu, ali to verovatno nije rešenje. Ohladite se i tek onda donosite odluke. Ukoliko ste slobodni, ne želite da pravite kompromise i niko vam se ne dopada u dovoljnoj meri.

RAK

Susrećete se sa tračevima koji se tiču ili vas ili onoga što radite. Neko će pokušati da vas diskredituje, ali vas mnogo više brinu finansije. Ipak, očekuje vas povoljan period kada je reč o novcu, ali ne dajte da vas to opusti pa da ponovo neracionalno trošite. Ukoliko se bavite privatnim poslom, nema potrebe da brinete jer se sve odvija po planu. Možda pokrenete i novi posao ili projekat zbog čega osećate ogromno zadovoljstvo. Kada je reč o ljubavi, sve vam deluje crno. Neraspoloženi ste, a to se prenosi i na odnos sa partnerom. Potrudite se da izbegavate sukobe i ne mislite na sve ono što je u prethodnom periodu bilo problematično. Ništa se loše neće desiti ako vi to sami ne isprovocirate. Slobodni Rakovi su više zainteresovani za seks, nego za ozbiljniju vezu.

LAV

Odličan period očekuje Lavove. Do sada ste radili i trudili se, a sada ćete napokon videti i rezultate tog rada. Sve vam ide od ruke, očekuju vas povoljne okolnosti i vi ste i više nego zadovoljni. Krajem nedelje naročito imate sreće, a čak se i finansijski deo popravlja. Osećate se slabo, tako da bi bilo dobro da više odmarate, ali i poradite na jačanju svog organizma. Bez obzira na to šta trenutno radite, nemojte odbijati poslovne ponude. Kada je reč o ljubavi, jako ste dominantni. Ukoliko ste u vezi, jako se trudite da stvari dovedete u red, bez obzira na to da li nešto zapravo i nije u redu. Partner negoduje zbog pritiska koji stvarate, a u vama to budi još gori osećaj. Ipak, nemojte srljati u sukob, već saslušajte sve argumente. Kompromis je uvek mogući, ali ovoga puta samo ako vi to želite. Ukoliko ste slobodni, dvoumićete se između dve različite osobe, ali će vam više prijati ona koja je energičnija i zabavnija.
DEVICA
Više nego ikad želite da nešto promenite. Jako ste ambiciozni, ali baš zbog toga što privlačite pažnju svojim radom “tovarite” sebi tajne neprijatelje u okviru bliskog kruga saradnika. Moguća su neka miniranja, a situacija vam se predstavlja kao mač sa dve oštrice. Nećete znati na koga da se oslonite, ali ako sada odigrate mudro i taktički, može doći do bitno pozitivnih dešavanja na poslovnom planu. Moguće je da ćete se sa voljenom osobom raspravljati oko finansija. U prethodnom periodu ste ćutali, ali sada ste rešili da kažete sve što vam je na duši. Impulsivni ste i direktni. Možda vašem partneru neće prijati sve što imate da mu kažete, ali se na kraju ipak sve završava kako treba. Slobodne Device se dvoume između dve osobe, ali će se verovatno odlučiti za onu koju duže znaju ili sa kojom su već bili u vezi.
VAGA
Šta god da se trenutno dešava na poslovnom planu, nije vreme da reagujete, naročito ne previše burno. Gledajte svoja posla i nemojte previše da obraćete pažnju na to šta kolege oko vas rade ili govore. Oni su nezadovoljni pa će želeti da se jadaju vama, ali time vam samo stvaraju negativnu energiju. Rešićete problem koji je u vezi sa imovinskim stanjem. Sledeća nedelja će biti mnogo povoljnija za vas pa se spremite da tada krenete u akciju. Od subote se mnoge stvari menjaju. Ukoliko ste zauzeti, osetićete da se partner više nego inače trudi i to zbog toga što u vama oseća promenu pa ne zna šta da očekuje. Ukoliko se vi osećate normalno kao i uvek, umirite ga i objasnite da je sve u redu. Privlačite osobe suprotnog pola koje su energične i interesantne, a to vam jako prija.
ŠKORPIJA
Kako dani prolaze osećate se sve bolje i bolje, a energija raste. To što se bolje osećate, onako za sebe, može doprineti tome da se bolje pokažete i na poslu. Samim tim, dolazi do konkretnih poboljšanja i sve boljih poslovnih okolnosti. Prijaće vam razgovori sa nadređenima jer ćete na taj način sasvim sigurno nešto i promeniti na bolje, ali sada nije vreme da nešto bitno menjate u svom poslovnom statusu. Ukoliko ste zauzeti, pokajaćete se zbog ishitreno izgovorenih reči. Neka vam to bude za nauk – nikada nemojte biti impulsivni i pričati ono što vam prvo padne na pamet. Ukoliko ne želite da udaljite partnera od sebe, budite više diplomatični. Ukoliko ste slobodni, niste zainteresovani za vezu, već uživate u flertu i neobaveznim avanturama.
STRELAC
Nikada vam nije dosadno, a tako je i u ovom periodu, bez obzira na to da li je reč o poslu ili ljubavi. Kada je reč o karijeri, zasad i dalje opipavate teren i prikupljate informacije koje su vam potrebne, te se polako pripremate za nedelju koja sledi, a koja će svakako biti po nečemu značajna. Finansije ne prestaju da vas brinu te razmislite o tome da pronađete neki honorarni posao. Za sve postoji rešenje, a tako je i u vašem slučaju, budući da ste rođeni pod srećnom zvezdom. Ukoliko ste slobodni, čekate onog pravog, čekate da vas neko impresionira. Želite nekoga ko će vas odmah osvojiti, ali sa druge strane niste spremni za vezu i nešto ozbiljnije. Preti vam “opasnost” tajnih veza, a ovo se odnosi i na Strelčeve koji su u vezi. Pazite da ne budete otkriveni! Potrudite se da se smirite i ograničite svoje nestašluke.
JARAC
Očekuju vas povoljne okolnosti na poslovnom planu. Ambiciozni ste, vredno radite, a to će svakako dati rezultate koje ste želeli. Ili ćete napredovati ili ćete čak i promeniti radno mesto. Ukoliko ste nezaposleni, ovo je naročito dobar period za vas jer je vrlo moguće da ćete pronaći posao kojim ćete biti zadovoljni. Finansije se takođe popravljaju. Kada je reč o ljubavi, i tu želite promene i čekate da se nešto desi. Zauzeti osećaju unutrašnju tenziju, ali kada počnete da razgovarate, lako postanete previše naporni i teški. Možda bi bilo bolje da prvo razmislite o tome šta vas tačno muči, pa da tek onda razgovarate. Slobodni upoznaju zanimlivu osobu preko prijatelja.
VODOLIJA
Kada je reč o poslu, osećate jaku tenziju iako ne znate tačno zašto. Teško komunicirate sa kolegama i nadređenima pa je najbolje da sve važne razgovore ostavite za sledeću nedelju. Ovo će verovatno biti dosadan period za koji ćete jedva čekati da se završi. Budite strpljivi i već naredne nedelje vas očekuju povoljnije okolnosti. Ukoliko ste zauzeti, emotivni deo je stabilan i nema većih trzavica. Možda će vas mučiti ljubomora i to naročito tokom vikenda, ali time ništa nećete postići. Slobodni prioadnici znaka svojim stavom privlače više osoba, ali vi “padate” samo na intelektualne tipove.
RIBE
Napokon se osećate mnogo veselije i pozitivnije. Razlog tome su poslovni poduhvati jer vas očekuje ili promena posla ili promen apoložaja u okviru postojeće firme. Bilo kako bilo, osećate se motivisano i spremno za rad i sve vam ide od ruke. Prate vas srećne okolnosti te prestanite da se preispitujete i komplikujete stvari. Ako vam se čini kao da je sve previše dobro, ne brinite jer sve jeste dobro. Zauzete Ribe se osećaju zapostavljeno, ali ne preduzimaju ništa po tom pitanju. Budite suptilni i stavite partneru do znanja da želite malo više pažnje i nežnosti. Slobodne će prijatno iznenaditi osoba koja ima neke veze sa inostranstvom.
Izvor: wannabe magazine