poster-predstave_428_600Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za pozorišnu predstavu “Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo”, koja će biti izvedena u petak, 14. oktobra, u 20 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

O predstavi: Na relaciji Niš – Stalać – Paraćin – Beograd, sretnu se, na prvi pogled dva nespojiva sveta. Milić, šezdesetih godina, prosotodušni i dobroćudni seljak iz Stalaća, po stavovima čovek ni u selu ni u gradu. Borka, žena pedesetih godina, računovođa – odmerena, emotivno zatvorena, stidljiva. Da li je moguće da se u jednom danu desi nešto što čekaju ceo život? Da li je ljubav na prvi pogled ostvariva? Naša priča je dokaz da za ljubav nikad nije kasno. Preciznim i poetičnim tekstom, sjajnom glumom i diskretnom režijom ova predstava će vas nasmejati, raznežiti i pružiti dokaz da je ljubav glavni pokretač života.