dsc_1849_800x532Zrenjanin- U javno komunalnom preduzeću „Čistoća i zelenilo“, danas su predstavljena tri nova vozila ukupne vrednosti oko 410.000 evra.

 

dsc_1880_800x532-JKP „Čistoća i zelenilo“ ambiciozno nastavlja da ostvaruje sve svoje planove u cilju poboljšanja usluga na terenu. Kako bismo unapredili službu za iznošenje i deponovanje komunalnog otpada nabavili smo tri nova kamiona, dve smećarke od 16 i 22 kubika, kao i jedan autopodizač, a njihova ukupna vrednost je oko 410.000 evra. Budući da smo mi preduzeće koje se prevashodno bavi uslužnim delatnostima od izuzetne nam je važnosti da naši korisnici budu zadovoljni. Glavni cilj našeg preduzeća je da naš grad bude čist, uredniji i da svi živimo u zdravoj sredini- rekao je Gran Fijat.

dsc_1881_800x532-Veoma nam je bitno stanje naših javnih komunalnih preduzeća. Ovo je jasan pokazatelj da grad Zrenjanin  vodi računa o svojim preduzećima , ulažemo u opremu, a samo na taj način možemo da omogućimo da ta naša preduzeća rade i ostvaruju usluge koje se od njih očekuju i realizuju sve zadatke koji pred njima postavljeni planom i programom i osnivačkim aktima javnih komunalnih preduzeća. Zbog toga i nabavka ovih kamiona ima za cilj da građanima omogući normalne uslove za život , blagovremeno i u predviđeno vreme iznošenje smeća iz njihovih ulica – rekao je Saša Santovac.

dsc_1879_800x532-Ovo su vozila vodećeg proizvođača. Ono što je veoma bitno, je bezbednost radnika, jer postoji i video nadzor  – istakao je vozač Mladen Plivar.