Zrenjanin- U kasarni “Svetozar Marković Toza” Vojske Srbije u Zrenjaninu danas je svečano obavljena primopredaja dužnosti komandanta Komande za razvoj Banatske brigade, komandanta kasarne i Garnizona u Zrenjaninu. Komandantu Komande za obuku Vojske Srbije, general-pukovniku Đokici Petroviću, dužnost je predao dosadašnji komandant Komande za razvoj Banatske brigade, kasarne i Garnizona pukovnik Nikola Dejanović, a dužnost je primio potpukovnik Tomica Vasović.
 
Svečanoj primopredaji prisustvovali su načelnica Srednjebanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević, pomoćnik gradonačelnika Dragan Ćapin, pripadnici garnizona i druge zvanice.
Potpukovnik Tomica Vasović završio je Vojnu akademiju 1999. godine, a komadno – štabno usavršavanje 2015. godine. Dužnost načelnika odseka je složena i teška, ali je on svojim radom, trudom i nesebičnim zalaganjem dokazao da može preuzeti teško breme komandovanja nakon odlaska  pukovnika Nikole Dejanovića na novu dužnost.
Pukovnik Nikola Dejanović završio je Vojnu akademiju 1992. godine, a komandno-štabno usavršavanje 2006. godine. Generalštabno usavršavanje završio je 2010. godine. Tokom vojničke karijere obavljao je više dužnosti, a na ovu dužnost u Zrenjanin dolazi sa dužnosti zamenika načelnika Centra za mirovne operacije Vojske Srbije. Na dužnost komandanta Komande za razvoj Banatske brigade došao je 2018. godine iz Generalštaba Vojske Srbije i ostavio ne izbrisiv trag u izgrađivanju operativnih i funkcionmalnih sposobnosti unapređenju sistema komandovanja, dnevnog života i rada. Današnjim danom završava karijeru u ovoj jedinici i odlazi na novu dužnost načelnika štaba Komande za obuku.
 
Pukovniku Nikoli Dejanoviću  je njegov zamenik potpukovnik  Tomica Vasović , uručio poklone i zahvalio se za uspešnih godinu dana službovanja u zrenjaninskom Garnizonu.