eko-2_800_532Zrenjanin-Preduzeće “Eko-gradnja“ koje je zaduženo za održavanje više od 400 km puteva na teritoriji Grada Zrenjanina, danas su obišli gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, Saša Santovac i Dragan Ćapin i tom prilikom izvršili smotru vozila kao i opreme zimske službe za održavanje lokalnih puteva.

 

 

eko-3_800_532– Mehanizacija je spremna, kao i zalihe soli od sto tona i kameni agregat, za početak. Po programu, angažovano je šest kamiona, od kojih su pet kombinovanih i greder, buldozer i utovarivač. Međutim, firma poseduje mnogo više mašina nego što su realne potrebe, tako da ćemo uspeti da rešimo sve probleme, čak i ako dođe do vanrednih situacija.

Ove godine smo izgradili i nov objekat, kako bi zaposleni imali bolje uslove tokom noćnih dežuranja –rekao  je direktor „Eko-Gradnje“ Siniša Kukin .

– Očekuju nas padavine i hoćemo da naši putevi budu čisti. Nadamo se da će zima biti blaga, ali svakako treba da imamo potpuno spremnu ekipu i službu –istakao  je gradonačelnik Čedomir Janjić.

eko-1_800_532  eko-5_800_532