dsc_1741_800_532Zrenjanin- Na osnovu Odluke o ustanovljenju Dana opštine, nagrade grada i drugih praznika i manifestacija opštine Zrenjanin („Službeni list opštine Zrenjanin“ br. 7/94, 5/96, 11/99 i 10/03), sprovodi se postupak za dodelu „Nagrade grada Zrenjanina“. „Nagrada grada Zrenjanina“ se dodeljuje na svečanoj akademiji koja se održava povodom novogodišnjih praznika.

„Nagrada grada Zrenjanina“ dodeljuje se pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti: privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku „Nagrade grada Zrenjanina“ dodeljuje se priznanje u vidu povelje.

„Nagrada grada Zrenjanina“ može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u zadnjih 10 godina dobili nagradu.

O dodeljivanju „Nagrade grada Zrenjanina“ odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, ustanovljena gore navedenom Odlukom.

Predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti: pojedinci, Skupština grada, Gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije.

Predlozi za dodelu „Nagrade grada Zrenjanina“ sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do utorka, 06. decembra 2016. godine na adresu:

GRAD ZRENJANIN
SKUPŠTINA GRADA
Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja
ZRENJANIN, Trg slobode 10
Sa posebnom naznakom:“Predlog za dodelu Nagrade grada Zrenjanina“