plakat-divno-nam-je-dno_800_518Zrenjanin- Nova predstava Dragoljuba Mićka Ljubičića – „Danas nam je divno dno“ biće izvedena u četvrtak, 24. novembra sa počekom u 20 časova na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice – 1000 dinara. 

U pitanju je kvazi dokumentarna i hiper-realistična tragikomedija. I ova predstava, kao i svaka prethodna Mićkova nam garantuje odličnu zabavu i urnebesan humor. Igraju: Dragoljub Mićko Ljubičić i Srđan Ivanović. Scenaristi predstave su: Mićko Ljubičić i Voja Žanetić. Režiser: Petar Jovanović.

Mićko Ljubičić, publici je poznat po scenarističko-glumačkom doprinosu u legendarnom „Indeksovom pozorištu“ a i po tome što je autor kultnih knjiga pod nazivom – „Nacionalni park Srbija“, autorske tv emisije „Pozovi M…ili će on tebe“ i serijala „Lekoviti šou“ u kom je takođe, sarađivao sa Žanetićem. Mićko je nekoliko godina lečio i Srbiju kroz predstavu „One stvari“ – koja je tematiku bračnih obaveza i generalnog seksualnog zadovoljstva nacije obrađivala sa komične strane.

Nova predstava – „Danas nam je divno dno“ predstavlja svojevsrnu sinergiju svih dosadašnjih projekata Mićka Ljubičića, a svojom formom ima priliku da postane i jedan savremen, kvalitetan pomak u odnosu na dosadašnje projekte. Radnja predstave – „Danas nam je divno dno“ smeštena je delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida „Dno“ (ime novina nastalo od skraćenice – dnevne novine i oglasi). Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srđana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest „najeminentnijih“ gostiju sa proslave lista. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi tajanstveni i ujedno „najmega eminentniji“ gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosi rizik za zvanice..