betoniranje-zidova-bazena-za-prijem-sirove-vode_800_416Zrenjanin- Tokom vikenda za nama nastavljeni su punim intenzitetom građevinski radovi na izgradnji postrojenja za prečišćavanje pitke vode.

Dovršeni su u petak započeti radovi na betoniranju krovne ploče na bazenu pitke vode, čime su okončani i svi građevinski radovi na ovom objektu dimenzija 15,2 x 31 metar. Na bazenu pitke vode preostaje da se uradi spoljna i unutrašnja izolacija.

ploca-objekta-za-ultrafiltraciju-i-reverznu-osmozu_800_411Tokom vikenda je na podložnom betonu temeljne ploče budućeg objekta za smeštaj opreme za ultrafiltraciju i reverznu osmozu prvo ugrađena armatura, a potom je u nedelju i izlivena temeljna ploča objekta.

Radovi su paralelno nastavljeni i na bazenu za prijem sirove vode, gde je u toku betoniranje pregradnih i spoljnih zidova, a planirano je da se pomenuti radovi na ovom bazenu završe najkasnije do kraja nedelje koja je pred nama.

gornja-ploca-bazena-pitke-vode_800_389Podsećamo, svi zainteresovani mogu uživo pratiti izvođenje radova na postrojenju za prečišćavanje pitke vode preko dve kamere koje su postavljene na gradilištu, a čiji se video strimovi nalaze na sajtu grada Zrenjanina.