naslovnaSport- U okviru 9. kola Super lige odbojkašice Md-a izgubile su meč od Crvene Zvezde rezultatom 1:3, po setovima (19:25, 25:19, 23:25, 24:26). Oko 400 gledalaca ispratilo je ovu uzbudljivu utakmicu gde se  vodila se prava bitka na terenu, ali su gočće zahvaljujući  boljom igrom u  završnicama setova i odbrani, ostvarile pobedu.

 

Najefikasnija igračica na terenu bila je Milenković Bojana iz Crvene Zvezde sa 28 osvojenih poena, a slede je Lukić Nikolina 19 ( C. Zvezda) i Marković Božica (MD) sa 17 poena.

treneri– Čestitam ekipi MD-a na jako dobroj igri, da ne zvuči pretenciozno i pored toga, mi smo uspeli da ostvarimo pobedu. Mislim da je Crvena Zvezda u odnosu na neke prethodne mečeve uspela u ovoj, da kada protivnik vodi i kada imamo dosta poena zaostatka, da se ne predajemo i ostvarimo pobedu. Uspeli smo da izdržimo pritisak i da odigramo ono što smo se dogovorili pre utakmice i tako prelomimo meč u našu korist- rekla je nakon utakmice  Musulin Mirjana, trener C. Zvezde.

– Čestitam Crvenoj Zvezdi na zasluženoj pobedi. U poslednja tri seta mi smo imali inicijativu, međutim završnice setova nisu bile onakve kakve trebaju da budu i to je rezultiralo ovako neizvesnom igrom. Generalno ne mogu da budem nezadovoljan, ostaje žal, ali imamo mnogo da radimo i sigurno će u drugoj polusezoni biti mnogo bolje – izjavio je nakon utakmice Dejan Desnica trener MD-a.

igra2  c-zvezda

MD Zrenjanin: Koprivica 11, Pavlović 15, Iričanin 9, Marković 17, Terzievski 9, Popović, Frajtović, Nikolić, Papak, Praštalo, Sarić i Mičeta.

Crvena Zvezda: Trnić 13, Sekulić, Čanak 2, Đurić 2, Radmilović 3, Milenković 28, Bukilić 2, Stijepić 9, Lukić 19, Vukomanović i  Jejić.

Tabela:

img_20161210_015712

U sledećem kolu, 16. decembra u Novoj hali sportova MD dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove.