Sport –  U okviru osmine finala Kupa u Kristalnoj dvorani, ekipa SAS-a ugostila je jednu od najboljih i trenutno prvoplasiranu ekipu Ekonomca iz Kragujevca, inače redovnog učesnika Lige šampiona, predvođena našim sugrađaninom i članom futsal reprezentacije Srbije Slobodanom Rajčevićem.

Ekonomac je ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 7:0, a prisutna publika mogla je da uživa u prelepim potezima i golovima i pravom fer plej borbom na obe strane.

U osmom minutu meča Brazilac u redovima Ekonomca Lima De Souza,  odlično asistira svom zemljaku Da Mata Fejtosi, koji postiže gol za vođstvo. Minut kasnije Rajčević proigrava  na drugoj stativi Lima De Souzu koji pogađa  za 2:0.  Da Mata Fejtosa nakon prelepe akcije u 18. minutu postiže svoj drugi pogodak za 3:0. Matijević iskosa sa devet metara postiže pravi evrogol u 20. minutu  za 4:0 na poluvremenu.

Svoj treći gol Da Mata Fejtosa na meču postiže sa devet metara u rašlje golmana Rodića za 5:0, da bi isti igrač pet minuta kasnije opet savladao golmana i sa dva metra poslao loptu pod samu  prečku. Konačan rezultat od 7:0 četiri sekunde pre kraja meča  postavlja Ramić.

KMF SAS- Rodić, Kulić, Živanov, Arnitović, Delić, Šarenac, Rašić, Škorić, Stanković, Radenković, Milićev. Trener: Milivoj Batinica.

Ekonomac- Antonić, Matijević, Ramić, Rajčević, Lima De Souza Igor, Momčilović, Rnić, Pršić, Borisov, Da Mata Fejtosa Thales, Rakićević. Trener: Rajić Predrag.