film-podzemni-svet_800_452Zrenjanin- Svake subote i nedelje u velikoj sali Kulturnog centra prikazivaće se najnovija filmska ostvarenja a u dnevnim terminima predviđeno je emitovanje dečjih filmova.

 

 

SUBOTA, 10. DECEMBAR

FILM: „TROLOVI“ – projekcija od 16 časova.
Animirana komedija „Trolovi“ – tvoraca čuvenog „Šreka“ i „Kung-fu pande“ – je veseo i raspevan film pun avantura glavnih junaka…Film je sinhronizovan na srpski jezik.
CENA ULAZNICE: 250 dinara


FILM: „LUDI BOŽIĆ U KANCU“ – projekcija od 18 časova
Filmska priča, komedija prati grupu zaposlenih kojima je firma na ivici poslovanja. Da bi izbegli kolaps rešili su da naprave božićnu zabavu kojom bi privukli nove klijente. Zabava kreće neočekivanim tokom a i pamtiće je do kraja života….Režija: Džoš Gordon i Vil Spek. Igraju: Džejson Bateman, Olivia Mun, T. J. Miler, Dženifer Eniston i dr.
CENA ULAZNICE: 250 dinara.

 

FILM: „PODZEMNI SVET: KRVAVI RATOVI“ – projekcija od 20 časova.
Selena /Kate Beckingsale/ – u poslednjem nastavku uspešnog filmskog serijala Underworld -koji pratimo od 2003. godine, proterana je iz svog vampiraskog plemana i pravi savezništvo sa novom, nepoznatom i misterioznom ekipom nordijskih vampira…#Režija: Anna Foerster.
CENA ULAZNICE: 250 dinara.


NEDELjA, 11. DECEMBAR

FILM: „TROLOVI“ – projekcija od 16 časova.
DEČJI ANIMIRANI FILM „VAJANA“ – projekcija – od 18 časova.
Neverovatna animirana avantura o tinejdžerki koja kreće u hrabru misiju. #Iz Diznijevog studija za animaciju dolazi nam najnovije filmsko ostvarenja – priča o hrabroj tinejdžerki koja kreće u misiju spasavanja svoga naroda – ploveći okeanom sa polubogom Mauijem, tražeći svoj identitet i ispunjavajući zadatak svojih predaka…Film je sinhronizovan na srpski jezik.
CENA ULAZNICE: 250 dinara.

FILM: „LUDI BOŽIĆ U KANCU“ – projekcija od 20 časova.
CENA ULAZNICE: 250 dinara.
KARTE SE PRODAJU NA BILETARNICI KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA PRE POČETKA PROJEKCIJE.