Zrenjanin- Velika prodaja sadnog materijala.U Rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u toku je jesenja prodaja sadnog materijala. Osim širokog asortimana lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća, u našem rasadniku po veoma povoljnim cenama možete kupiti kalemljene lišćare i četinare koji vrlo atraktivno izgledaju.

Cene sadnog materijala se kreću u zavisnosti od veličine, starosti i vrste biljke. Pored sadnog materijala, od prošle godine građanima nudimo i malč koji ima višestruku ulogu. Pored toga što malč dekorativno izgleda (jer ga imamo u više boja), on sprečava isušivanje zemljišta, održava temperaturu zemljišta i sprečava nastanak korova.

Građani osim velikog izbora kvalitetnog sadnog materijala u „Čistoćinom“ rasadniku, uz kupovinu mogu dobiti sve informacije i savete od naših kompetentnih stručnjaka u vezi sadnje, nege i održavanje biljaka.

 

Rasadnik se nalazi u Radničkoj ulici bb (naselje Šumica), a sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 023/562-107. Za sve posetioce i potencijalne kupce, naš rasadnik je otvoren radnim danima i subotom od 7-15 časova.