Polituka- Svečana atmosfera, praznično raspoloženje i veliki broj prisutnih funkcionera, članova i simpatizera obeležili su novogodišnji koktel koji je danas upriličen u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu.

 

 

Tom prilikom predsednik Goran Knežević je svim sugrađanima čestitao predstojeće praznike i dodao da je 2016. godina bila izuzetno uspešna, ali i da je uveren da će naredna biti još bolja što će rezultati na sledećim izborima potvrditi.
„ Kraj je godine i idealno vreme da se sumiraju rezultati i prave planovi za narednu godinu. Za jednu političku partiju su najvažniji izbori, jer se na osnovu njih proverava politika jedne stranke, upravo iz tog razloga je za nas 2016. godina bila veoma uspešna. Srpska napredna stranka je na nedavno održanim izborima ostvarila veliki uspeh o čemu najbolje svedoče rezultati lokalnih izbora na osnovu kojih je naša stranka obezbedila da sama vrši javne poslove. Naredna godina će takođe biti naporna, očekuju nas najmanje predsednički izbori za koje smo potpuno spremni. Dobro smo organizovani, imamo kompaktan tim i sasvim sam siguran da će rezultati biti odlični. Svim našim sugrađanima, članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke želeo bih da čestitam predstojeće praznike i da u narednoj godini zajedničkim snagama kreiramo još lepši i bolji Zrenjanin.“ – naglasio je Knežević.
Pored predsednika Gorana Kneževića svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Čedomir Janjić, zamenik gradonačelnika Saša Santovac, predsednik Skupštine Oliver Mitrović, narodni poslanici Stanislava Janošević i Mirko Krlić i pokrajinski poslanici Stojanka Lekić i Darko Bađok.