Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije donelo je odluku da se pusti u opticaj još 400.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji 2020. godine. Akcija kreće od danas, 13. maja 2020. godine. Takođe, doneta je odluka da u ovoj kvoti na vaučere imaju pravo i studenti, kao i zaposleni čija neto primanja ne prelaze iznos od 70.000 dinara.

Iskoristite svoje vaučere u banji Rusanda u Melencima!

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca je ustanova koja je posvećena očuvanju zdravlja građana više od 150 godina. Ono što “Rusandu” čini posebnom je jedinstveni Park prirode koji se nalazi na obali slanog jezera Rusanda čije je dno prekriveno lekovitim blatom PELOIDOM, koje se koristi u rehabilitaciji.

 

POGLEDAJTE KAKO DO VAUČERA:

U bani “Rusanda” se možete relaksirati i odmoriti od onoga što Vas svakodnevno opterećuje, kao i lečiti  reumatološka, neurološka, stanja nakon povreda i hiruških intervencija i kožna obolenja.

 

Svi zainteresovani korisnici usluga banje „Rusanda“ mogu pozvati telefonom brojeve 023/315-04-04 i 023/315-04-14 i informisati se o mogućnosti i uslovima dolaska.