Pogledajte šta Vam poručuju zvezde za ovu nedelju.

OVAN

Hrana

Ova je sedmica zaista kao stvorena da se istinski uživa u dobrom zalogaju. Bolje raspoloženje, bolji apetit – sve će vam prijati, jedino ćete možda malo preterivati sa začinima…naročito onim ljutim…

Ljubav

Pomračenje i pun Mesec u vašem polju ljubavi doneće slobodnim Ovnovima ulazak nove osobe u život i velike aktivnosti na ovom planu. Partner može doći preko poslovnih okolnosti ili će vas neki od bliskih prijatelja upoznati sa njim. Ako već postoji neko ko vam se dopada, ovde će doći do događaja koji će velikom brzinom pokrenuti situaciju u pravcu veze. Svakako je pred vama izuzetno burna i ispunjena dešavanjima nedelja, pa uživajte u njoj! Ako je u proteklom periodu bilo problema, nejasnoća, teških i komplikovanih situacija u odnosu sa osobom koju volite, sada je pravi trenutak da se to i ispravi. I voljena osoba i vi ste spremni da se otvorite, da konačno progovorite o onome što vas muči i naravno – podignete svoj odnos na viši nivo. Komunikacija, ljubav, strast – sve je tu!

Posao

Samo za ponedeljak pripremite svoje živce, jer tog dana možete očekivati problematiku u poslovnom segmentu – moguće je da će vas obaveze odjednom sa svih strana „napasti“, ili da nećete uspeti da ostvarite dogovore kojima ste se nadali. No, već od utorka situacija se menja i budite sigurni da je pred vama sedmica ispunjena kvalitetnim dogovorima, dobrim kontaktima sa poslovnim partnerima i jakim poslovnim šansama. Inicijativa je u vašim rukama – ne oklevajte da se pokrenete.

Novac

Finansijski segment je vrlo korektan ove sedmice. Novac vam dolazi i od dodatnih poslovnih angažmana. Početkom nedelje neka manja šteta ili gubitak novca.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je posle dužeg vremena, više nego dobra. Vreme je da se više aktivirate, da krenete na rekreaciju ili makar da šetate. Starijima manji problemi sa variranjem krvnog pritiska.

BIK

Hrana

Neki sitniji problemi sa probavom mogu vam u prvim danima sedmice napraviti problem – ne sedajte za sto nervozni i ne jedite na brzinu. Takođe – više će vam prijati „lakši“ obroci.

Ljubav

Jedno novo poznanstvo u potpunosti je probudilo sva vaša čula. Prosto blistate, osmeh vam je non stop na usnama i ova osoba vam je stalno u mislima. Druga strana vas oduševljava sovjim smislom za humor, svojom neposrednošću i vedrim duhom. Komunikacija je česta, a u drugom delu sedmice sigurno je da će doći i do susreta koji bi mogao da pokrene i emotivnu priču sa ovom osobom. Pojedinim Bikovima koji su slobodni ide zanimljiva komunikacija i često ćaskanje sa nekim preko društvenih mreža. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka jedino što će funkcionisati bez ikakvih problema je strast. Pošto vam neko partnerovo ponašanje smeta, pokušaćete da mu na lep način skrenete pažnju, mada će to sada biti prilično teško. Vaš emotivni partner zaista povremeno ume da se ponaša kao neodgovorno i zahtevno derište….

Posao

Naglašeno polje posla govori o velikim mogucnostima koje se tokom ove sedmice mogu otvoriti pred vama. Nemojte se iznervirati ako sam početak radne nedelje bude napet i ako vam se učini da ćete opet po nekim pitanjima „udariti glavom o zid“ – sve će se ovo vrlo brzo raščistiti, a vi ćete probleme koji vas duži period muče, uspeti da rešite i zatvorite. Nemojte da dozvolite da vas nervoza „natera“ da bez razmišljanja i ishitreno povlačite neke poteze. Nema razloga za žurbu – dobri dani su pred vama.

Novac

Početkom sedmice neka šteta ili trošak koji niste očekivali baš vas mogu iznervirati. Ne paničite, lako ćete nabaviti potrebnu sumu na vreme.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je vrlo korektna, ali se potrudite da nađete dovoljno vremena za odmor i kvalitetan san. Pokušajte da kontrolišete nivo stresa.

BLIZANCI

Hrana

Ove sedmice vas čeka mnogo pokreta, pa je potrebno da svoju ishranu pojačate. Potrebna vam je hrana koja zadovoljava dnevne potrebe organizma, ali ne opterećuje želudac. Riba, belo meso, mnogo povrća.

Ljubav

Posle zastoja koji je trajao neko vreme, slobodni Blizanci uspevaju da ostvare pravu komunikaciju sa osobom koja im se dopada. Kao da ste uspeli da pronađete pravi način da joj priđete, ali moguće je i da je druga strana prevazišla neke svoje probleme ili barijere i sada je spremnija da vam se otvori i posveti. Dugi razgovori, stalno dopisivanje ili komunikacija preko društvenih mreža sve više će vas zbližavati i u drugom delu sedmice možete očekivati i susret koji vrlo obećava. Ukoliko ste zauzeti – i sami ste svesni da ste vi i partner prošli kroz jedan naporan period. Sada neke kockice počinju da ležu na svoje mesto, vas dvoje sve češće uspevate da ostvarite sklad i razumevanje. I voljena osoba je svesna svojih grešaka, pa će se sa svoje strane potruditi da koriguje ponašanje i više vam se posveti.

Posao

Prelazak vladara vašeg znaka Merkura u znak Vodolije u prvim danima ove sedmice označiće za vas kraj perioda stegnutosti i neaktivnosti. Neki poslovni projekti koji su bili u zastoju i koji su vas iscrpeli, sada kreću ka realizaciji. Ne samo da ćete vi biti mnogo aktivniji, i oni sa kojima dolazite u kontakt će imati više razumevanja i „sluha“, pa će do dogovora dolaziti vrlo lako. Problemi i dileme koje ste imali se rešavaju, i pred vama je nedelja kada ćete napraviti jedan veliki iskorak ka onome što želite.

Novac

Finansijski segment kreće značajnije ka oporavku. Novac koji ste čekali ili koji vam je obećan je konačno tu, taman na vreme da zatvorite neke obaveze ili da uložite u posao od kojeg mnogo očekujete.

Zdravlje

Kod mlađih pripadnika znaka neće biti problema sa zdravljem tokom ovog perioda. Stariji Blizanci ipak neka obrate pažnju na variranje krvnog pritiska.

RAK

Hrana

Započnite dan sa kašičicom meda i vodom sa malo limuna. Uticaćete vrlo pozitivno na svoj imunitet, koji ovih dana povremeno varira. Pored ovog saveta – potrebna vam je i nešto jača hrana, sa više crvenog mesa i zelenog lisnatog povrća.

Ljubav

Jedna osoba preko poslovnog segmenta jako se trudi da vam se približi. Povremeno vam smeta njeno pomalo napadno ponašanje, ali u suštini – jako vam prija ono što se dešava. Odavno se neko nije toliko angažovao oko vas. Dozvolite sebi da se malo opustite i otvorite za komunikaciju – videćete da ima zlatno srce i da joj svakako vredi posvetiti pažnju. Nemojte se iznenaditi ako vrlo brzo i strasti kod vas počnu da „rade“. Može biti vrlo interesantnih dešavanja sa ovom osobom. Ukoliko ste u emotivnoj relaciji – ova sedmica vas zatiče u nekom razmimoilaženju, nekoj distanciranosti od partnera. S druge strane, i vama i voljenoj osobi je jasno da se stvari mogu popraviti, a čini mi se da ste oboje sada i u potpunosti spremni na to. Ne budite isključivi i zahtevni jedno prema drugom i sredićete situaciju.

Posao

Ovo je sedmica kada ćete shvatiti da jedino promenom sebe, svojih stavova, i svog načina rada – možete ostvariti i pozitivnu promenu u poslovnom segmentu. Istina je da će vas situacije požurivati i primoravati vas da neke odluke donosite na brzinu ili u afektu, ali to je sada potrebno da izbegnete. Možete vi i mnogo bolje od toga. Sedmica pred vama je dobra da napravite neke korekcije u postojećim saradnjama, ali i da otvorite vrata novim dogovorima. Od kolega ne očekujte neku naročitu podršku – oko svega ćete morati sami da se angažujete.

Novac

Neki loši potezi iz proteklog perioda, sada se negativno odražavaju na vašu finansijsku situaciju. Prilivi su bolji od drugog dela nedelje.

Zdravlje

Mlađim Rakovima će padovi imuniteta doneti manju problematiku, koju je relativno lako rešiti. Kod starijih pripadnika znaka aktuelne su hronične tegobe.

LAV

Hrana

Za nedelju pred vama biće vam potrebno dosta energije, pa je vreme da svoju ishranu obogatite većom količinom proteina i kaloričnijom hranom. Prazne kalorije, tipa slatkiša, grickalica – izbegavajte.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, neke situacije bi tokom ove sedmice mogle delovati kao „okidač“ i pokrenuti vas da onako, vrlo impulsivno opet potražite osobu sa kojom ste ranije bili u emotivnom kontaktu. Ako ste oboje u međuvremenu dovoljno sazreli i promenili se, od ovog bi možda i moglo ispasti nešto kvalitetno. No, ako je situacija ista kao i ranije – uzalud se vraćate korak unazad. Jedino ako imate samo želju da malo evocirate uspomene. Onima koji budu tražili nove osobe preko društvenih mreža, prijatelja ili izlazaka – ova sedmica i može doneti interesantna poznanstva. U vašim emotivnim relacijama je trenutno mirna situacija, ali možda previše statična za vaš ukus. Potrebno vam je da vas nešto pokrene, pa možete malo impulsivno reagovati u kontaktu sa voljenom osobom, ali će ovi vaši „ispadi“ biti kratkog daha i neće ugroziti vaš odnos.

Posao

Pomračenje i pun Mesec u vašem znaku tokom ove sedmice dovode do kulminacije dešavanja u poslovnom segmentu, ali i do toga da ćete vi na drugačiji način početi da gledate na neke stvari. Postaje vam jasno šta morate da promenite, ali i čega da se rešite da biste funkcionisali bolje i kvalitetnije. Neke će stvari u ovom periodu „otpasti“, ali vam zato dolaze novi dogovori, novi kontakti sa osobama sa kojima imate zajedničke interese. Izlazite iz perioda opterećenosti poslovnim obavezama i funkcionisaćete neuporedivo lakše.

Novac

Oslobodili ste se nekih obaveza koje su vam „visile nad glavom“ i sada možete lakše da dišete. Prilivi od dodatnih poslova. Manje sume, ali u pravo vreme.

Zdravlje

Stres je svakako prisutan i sa njim morate naći načina da se izborite. Fizički – osećate se prilično bolje nego u proteklom periodu.

DEVICA

Hrana

Potrebni su vam lagani, ali češći obroci. Neophodno je da povećate unos svežeg povrća i voća – naročito cvekle, šargarepe, spanaća, kao i pomorandži, limuna, kivija.

Ljubav

Poslovni segment se usamljenim Devicama može pokazati kao izuzetno zanimljivo „poprište“ za ljubavna dešavanja. Pojavljuju se neke nove osobe, a sa onima sa kojima ste već u kontaktu – ostvarujete mnogo interesantniju komunikaciju. Jedna od njih vam jasno daje do znanja da je zainteresovana i za nešto mnogo više od kolegijalnog druženja. Ukoliko ste raspoloženi, pokrenite inicijativu za susret van posla, i to u drugom delu sedmice. Ne samo da će vam prijati razgovor i druženje, već se ovde mogu javiti i vrlo fine „varnice“. U emotivnim relacijama dolazi do opuštanja i postepenog nestanka tenzija koje su vas kao par pratile već duže vreme. U jednom trenutku ćete shvatiti da se više ne džapate bez razloga i da razmišljate i dogovarate se bez problema. i strast će početi da se vraća u vaš odnos.

Posao

Naglašeno polje poslovne svakodnevice, odgovornosti i obaveza prvenstveno govori o tome da se morate punom parom baciti na dnevna dešavanja. Ako postoje neke stvari koje niste završili, sada je pravi trenutak da ih odradite, bez većih posledica. I odnos sa kolegama je dosta stabilniji, pa nije ni čudo što će vam neki od njih ponuditi i svoju pomoć. Od nekih planova ćete morati da se oprostite, jer shvatate da ih je trenutno nemoguće realizovati. Tražite nešto novo gde ćete moći da se usmerite.

Novac

Vreme je za vraćanje dugova, i zaista više nema mesta za odlaganja. Ako sada propustite da nešto regulišete na lakši način, u nekom skorijem periodu ćete imati problem po ovom pitanju.

Zdravlje

Sitniji problemi, u suštini – svaki čas će vam nešto faliti. Stres je zaslužan za jedan veliki deo ovih problema, pa pokušajte da nešto uradite po ovom pitanju.

VAGA

Hrana

Izbegavajte slatkiše i kaloričniju hranu i više se okrenite povrću, ribi i „lakšem“ mesu – piletini i ćuretini. Potrebno je i više brokolija, spanaća, kelerabe, šargarepe, karfiola, cvekle – najbolje u obliku salate, koja će biti prava „vitaminska bomba“

Ljubav

Vaše polje ljubavi i životne radosti prosto „cveta“ i mala je verovatnoća da ako ste slobodni, nećete pronaći osobu koja će vam pokrenuti krvotok i učiniti da vam srce kao ludo bije. Prisustvo nekog čini da se vaše strasti raspaljuju i više ne želite i ne možete da se borite sa žudnjom i potrebom koja vas sve više obuzima. Pitanje je da li odnosi započeti u ovom periodu imaju trajnu vrednost, ali je definitivno sigurno da će za vas biti kao „adrenalinska inekcija“ i da ćete se osetiti ponovo živi, nesputani, zadovoljni. Zato, ne razmišljajte o „roku trajanja“, prepustite se i uživajte. Ako ste zauzeti, sigurno je da ćete povremeno gubiti strpljenje kada je partner u pitanju. Njegova ponašanja su prilično zahtevna u ovom periodu i imate osećaj da samo gleda sebe. Neke situacije sada možete srediti, ali ćete zaista morati da se potrudite. Miks otvorenih razgovora i strasti sada može poboljšati situaciju.

Posao

Možda sam početak sedmice i nije toliko obećavajuć, šta više – verovatno ćete se u potpunosti „smoriti“ po nekim pitanjima i već misliti da ništa od onoga što hoćete ne možete da ostvarite. Samo polako, videćete i sami kako nedelja bude odmicala, da nije sve toliko crno kao što ste vi mislili. Počeće stvari da se okreću u vašu korist, uspećete da pronađete zajednički jezik sa poslovnim partnerima i neki dogovori će krenuti da se odvijaju nesmetano. Na kraju nedelje ćete zaključiti da i niste prošli toliko loše!

Novac

Samo vam je u glavi kako da pribavite količinu novca koja vam je potrebna. Ne brinite, i do toga će tokom ove sedmice doći. Očekuju vas dobre vesti.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka će se uspešno nositi sa jačom energijom koja je u ovom periodu prisutna. Starija generacija neka bude više u pokretu, na svežem vazduhu. Promene vremena mogu uticati na vas i doneti vam migrenu.

ŠKORPIJA

Hrana

Potrebna vam je jaka, kvalitetna hrana, sa dosta proteina. Meso definitivno, ali bez mesnih prerađevina koje su previše začinjene. Takođe – mleko i mlečni proizvodi.

Ljubav

Vladar vašeg polja ljubavi krenuo je retrogradno, što će nekima od vas doneti potrebu i želju da malo čačkate po prošlosti. Nisam sigurna koliko je to u ovom periodu povoljno po vas, osim ako imate nameru da neku priču u potpunosti „zaključite“ i rasterećeni nastavite dalje. Ono što je izvesno jeste da je sada oko vas mnogo NOVIH osoba, i na tu stranu biste trebali da se okrenete. Preko poslovnog segmenta ili svakodnevice jedna osoba ulazi u vaš život i odmah će vam jasno staviti do znanja da joj se dopadate. Voljena osoba trenutno može pronaći rešenje za vaše ponašanje, iako smatra da niste korektni i da ste samo okrenuti sebi, što je svakako istina, hteli vi to da priznate ili ne. Sa malo više takta sa njene strane i dobrim načinima da probudi strasti, uglavnom ćete uspevati da funkcionišete korektno.

Posao

Neke situacije u poslovnom segmentu izgledaju dosta obećavajuće i svakako biste trebali da im posvetite svoju pažnju. Uslovi koji su vam ponuđeni vam odgovaraju, i smatrate da ste napravili dobar dogovor. Ne kažem da je trenutno vaša situacija loša, naprotiv – samo da biste trebali da obratite pažnju na detalje i da ne ulećete baš „naglavačke“ . Iako su šanse koje vam se otvaraju sada prilično dobre, budite svesni da će se pokazati kao dosta zahtevne i da ćete morati da im posvetite svoju punu pažnju.

Novac

Možda niste baš u potpunosti zadovoljni stanjem svojih finansija, ali neuporedivo lakše rešavate troškove i zaostale obaveze.

Zdravlje

Kod mlađih pripadnika ovog znaka, zdravstvena situacija je više nego zadovoljavajuća. Ukoliko ste nešto stariji, može biti nekih manjih padova imuniteta.

STRELAC

Hrana

Više vam prija lakša hrana, a svoj jelovnik je potrebno da obogatite sa puno zelenog povrća i svežeg voća. Takođe – za jačanje imuniteta – kurkuma, med, propolis.

Ljubav

U vašem polju ljubavi trenutno su i Mars i Venera, pa je sigurno da će vam, ako se to već do sada nije dogodilo, srce vrlo brzo „zaigrati“ za nekim. Doduše, moram priznati da se oko vas sada može vrteti više osoba, pa će pojedinima biti teško da naprave pravi izbor. Mislim da ne biste trebali da se opterećujete i previše razmišljate, prepustite se dešavanjima i vidite u čijem pravcu će vas ona odneti. U vašim emotivnim relacijama postaje evidentno da se voljena osoba sve više trudi oko vas. Ako do sada i niste uspevali da pronađete zajednički jezik po nekim pitanjima, sada će stvari početi polako da ležu na svoje mesto. Prava komunikacija se vraća u drugom delu ove sedmice. Ako ste planirali neki kraći put, on sada može biti realizovan. U suštini – ni malo loši dani pred vama, pa ih iskoristite do maksimuma.

Posao

Zastoj u poslovnim dogovorima koji je prisutan početkom nedelje i koji vas itekako može zabrinuti, vrlo brzo će biti rešen. Potrebno je samo malo više strpljenja i možda više prilagođavanja saradnicima i sve će krenuti nekim svojim normalnim tokom. U suštini, komunikacija je vaše glavno oružje tokom ove nedelje, pa se potrudite da budete u kontaktu sa onima koji vas mogu poslovno podržati. Sada možete sklopiti dobre dogovore i otvoriti sebi vrata novih poslovnih saradnji. Osećate se sigurnije nego inače.

Novac

Dobri dogovori vuku automatski i bolje finansijske prilive. Novac vam sada dolazi i od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Zdravlje je i dalje promenljiva stavka kod vas. Jačajte imunitet, pokušajte da izbegavate stresne situacije. Takođe, više se krećite.

JARAC

Hrana

Usvojili ste neke pozitivne navike kada je ishrana u pitanju. Okrenuli ste se raznovrsnoj ishrani,uveli više zelenog povrća i obaveznu užinu sačinjenu od voća i koštunjavih plodova. Svaka čast!

Ljubav

Sa jednom osobom imate super komunikaciju, jako vam prija i jedva čekate na svaki novi susret ili razgovor sa njom. Ovo je neko ko nosi jako pozitivnu energiju, ko svojim prisustvom čini da se osećate dobro, podsticajno, raspoloženo. Nije ni čudo što ćete početi da razmišljate i u pravcu nečeg mnogo ozbiljnijeg od povremenih prijateljskih kontakata. No, evidentno je da nećete požurivati situaciju, već ćete sačekati da vidite da li će druga strana nešto pokrenuti. Pun Mesec i pomračenje, koji padaju u vaše polje kriza i promena, govore o tome da je vreme da u vašim partnerskim relacijama dođe do nekih velikih „rezova“. Sada je pravi trenutak da sa voljenom osobom sednete, da istinski ozbiljno porazgovarate, da vidite gde ste i u kom pravcu idete. Može doći do velikih poboljšanja u odnosu.

Posao

U polju posla i novca nalaze se trenutno Sunce i Merkur, pa je sigurno da će se sve ono što je vezano za poslovni segment pokrenuti. Doduše, na samom početku nedelje očekujte neki zastoj, ili ličnu nedoumicu, ali to vas neće držati na duže – vrlo brzo će vam biti jasno da ste povukli prave poteze. Okolnosti se sada menjaju u vašu korist, i možete i sami biti iznenađeni brzinom i tempom dešavanja. Odnos sa kolegama i komunikacija sa saradnicima se popravljaju u velikoj meri.

Novac

Zabrinutost zbog nekih troškova ili obaveza koje vam stoje nad glavom će početi da nestaje – veći prilivi novca vam donose da možete malo da odahnete.

Zdravlje

Zdravstvena situacija jeste bolja, ali stres i na dalje jako utiče na vas. Kod starije populacije može doći do manje prehlade i bolova u grlu.

VODOLIJA

Hrana

Potrebno vam je mnogo energije, ali nju možete dobiti samo kroz kvalitetnu hranu – što definitivno nisu grickalice i fast fudovi. Preporučuje vam se riba, mleko i mlečni proizvodi, više povrća.

Ljubav

Vladar vašeg polja ljubavi i životne radosti, Merkur, ulazi početkom sedmice u vaš znak. Ne samo da ste vi sada spremni da date i primite ljubav, već će se odmah pojaviti nove osobe u vašem životu, ili će se oni koji su već u vašoj blizini, mnogo više aktivirati. Komunikacija sa nekim se razbuktava, prijaju vam razgovori i susreti, koji vas polako vode i ka ljubavnom kontaktu. Do kraja ove sedmice vaša maštanja će početi da se ostvaruju. Uživajte u ovim danima koji vam donose zadovoljstvo. Ukoliko ste u emotivnoj relaciji – vaše polje ličnosti je sada jako naglašeno i budite svesni da situacije u vašoj vezi sada zavise isključivo od vas. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete dovoljno pažnje, da je ne zanemarujete i ne okrećete se samo svojim ličnim interesima, jer bi to moglo da se odrazi na kvalitet vaših odnosa.

Posao

Samo će vam prvi dan ove radne nedelje doneti neku blažu zabrinutost i razmišljanje da li ste uradili sve ono što je do vas. Već od utorka ulazite u jednu mnogo pozitivniju i podsticajniju fazu. Sve ono što je vezano za poslovna partnerstva i saradnje sada će krenuti da se odvija velikom brzinom. Ako neki dogovori „otpadnu“, ne žalite – ionako nisu bili za vas. Bitno je da vam dolaze dobre poslovne priče u kojima ćete moći da funkcionišete kako treba i budete zadovoljni realizacijom. Koristite svoju kreativnost koja je u ovom periodu jako izražena, napravite neke promene, pokrenite nove stvari!

Novac

Sve vezano za finansije kreće da se odvija mnogo lakše. Veći prilivi, lak način da se izborite sa obavezama i neplaćenim računima. Odlično!

Zdravlje

Dokle god umete da pronađete balans i ne iscrpljujete sebe, sve će u zdravstvenom segmentu funkcionisati više nego dobro.

RIBE

Hrana

Navalite na kaloričniju hranu, obavezno uvedite u ishranu više mesa, više mlečnih proizvoda. Od povrća – definitivno spanać i brokoli. Od voća – sve ono bogato vitaminom C.

Ljubav

I na dalje ste u periodu kada vam je jako naglašen segment tajni. Neke priče se u ovom periodu mogu pokrenuti, i to najviše preko poslovnog ili segmenta prijatelja i društvenih mreža. Više osoba se interesuje za vas i to će vam pomoći da se malo „uzdignete“ i budete zadovoljniji. Strast je jako prisutna i moguće je da će vas ona „uvući“ i pokrenuti jedan odnos. Zašto je potrebno da ovo bude tajna, to verovatno samo vi i druga strana znate. U vašim emotivnim relacijama sada je pravi trenutak da preispitate sebe, odnos prema voljenoj osobi, da shvatite šta želite a šta ne. Istina je da sada jeste vreme da se stvari poprave, pa pokušajte da maksimalno iskoristite ove dane. Što ste vi otvoreniji, to će se i voljena osoba više pokrenuti i biti spremnija na dogovor. Može doći do velikih pozitivnih promena.

Posao

U vašem polju svakodnevnih poslovnih obaveza, odgovornosti i kolega ove sedmice imamo pun Mesec i pomračenje. Ovo će svakako dovesti do eskalacije dešavanja, ali i otvoriti vrata za velike promene koje su pred vama. Sada itekako imate pravu podršku i vreme je da napravite i neki konkretniji značajan potez ka onome što želite. Vesti koje doleze do vas su vrlo obećavajuće i mogu se odnositi na promenu radnog mesta ili na jačanje materijalnog segmenta. Sve u svemu – ni malo loša sedmica pred vama.

Novac

Bolji prilivi, opuštenije raspoloženje i konačno rešavanje nekih troškova ili obaveza su ono što vas očekuje tokom ovog perioda.

Zdravlje

Pravi trenutak da se popravi poljuljani imunitet i da se malo „dignete“. Kod starije populacije moguće su migrenozne glavobolje ili problemi sa sinusima.

 

 

Izvor: B92