bambi-spolja_800_566PINN BET u Zrenjaninu posluje na tri lokacije, TC Bagljaš caffe Torrente, Žitni trg i od skoro u Sportskom centru Bambi.

PINN BET je jedinstven u svetu sportskog klađenja. Za razliku od konkurencije koja sve više posla prebacuje na mašine, PINN BET se drži konvencionalnog stila rada, jer smatra da je ravnopravna samo borba „čoveka na čoveka“, i to u najpoštenijim uslovima i po najkorektnijim kvotama. PINN BET je razvio sopstvene softvere, ali upravljačku ulogu ima vrhunski tim stručnjaka koji igračima omogućava pogodnosti kakve nikada do sada nisu imali.

Ekipa PINN BET broji više od 50 stručnjaka, vrhunskih profesionalaca različitih profila – programera, analitičara, statističara, bukmejkera, trejdera. Osim što poseduje iskustvo sakupljeno u najvećim svetskim kladioničarskim centrima, njeni članovi i sami jesu igrači i zato osećaju šta je kladioničarima potrebno. A potrebna im je fer borba. Upravo to im nudi PINN BET.

bambi-1_800_532  bagljas-unutra-2_800_571

Naš tim ljudi vodi računa o svakom aspektu klađenja – najvećoj ponudi, najboljim kvotama, najbržem i najpreciznijem teletekstu, sveobuhvatnom softveru. Tajna našeg uspeha leži u činjenici da je kod nas čovek iznad svega. PINN BET sam pravi kvote i one su garantovano najbolje.

PROMO SPOT: