Zrenjanin- Sve polaznike auto škole Mile BiV, pored MEGA POPUSTA, u periodu od 1. novembra do 1. januara 2022. godine, očekuje i POKLON VAUČER!

 

 

U saradnji sa AUTO CENTROM DANE  auto škola Mile BiV poklanja vaučer za GRATIS tehnički pregled.

U auto centru Dane očekuje vas GRATIS tehnički pregled!

AKCIJA – AKCIJA – AKCIJA

 

Teorijska i praktična obuka za neverovatnim 51.000 dinara + teorijski ispit 5.000 dinara, praktični ispit i prva pomoć su GRATIS!

POSTANITE VLASNIK B DOZVOLE ZA UKUPNO 56.000 DINARA!

 

Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima kao i dugogodišnje iskustvo instruktora.

Kroz auto školu Mile BiV prošao je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači. Naš tim od 12 instruktora i 9  instruktorki vas očekuje!

Iskustvo od sedamnaest godina uspešnog rada auto škole Mile BiV iznedrilo je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.

Auto škola Mile BiV osposobljava kandidate za vozače AM, A1, A, A2, B, i F  kategorije, a nudi i posebnu pogodnost tzv. kondicione vožnje za vozače bez iskustva koji poseduju vozačku dozvolu, a nisu dugo vozili.

POLAGANJE ZA B KATEGORIJU NIJE MALA STVAR I TO SVAKAKO PREDSTAVLJA JEDAN OZBILJNIJI FINANSIJSKI PODVIG ZA VEĆINU SUGRAĐANA, IZ TOG RAZLOGA AUTO ŠKOLA MILE BiV POLAZNICIMA NUDI POPUST!

PLAĆANJE:

Plaćanje možete izvršiti u toku same obuke na više mesečnih rata-gotovinom, administrativnom zabranom, kao i čekovima građana.

POZOVITE :

069/741770 i 062/609988

ADRESA :

Cara Dušana 3
23000 Zrenjanin