SRPSKA NAPREDNA STRANKA PROGLASILA POBEDU NA IZBORIMA U MESNIM ZAJEDNICAMA

dsc_2095_800_532ZRENJANIN U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu danas je održana vanredna konferencija za medije na kojoj je govorio gradonačelnik Čedomir Janjić o održanim izborima za članove Saveta i Nadzornih odbora u Mesnim zajednicama na teritoriji grada Zrenjanina.

Na jučerašnjim izborima Srpska napredna stranke je osvojila više od 90 posto glasova i samim tim ostvarila ubedljivu pobedu. Tim povodom na današnjoj konferenciji gradonačelnik se zahvalio svim sugrađanima koji su iskoristili svoje biračko pravo i izabrali svoje predstavnike u Mesnim zajednicama.

dsc_2099_800_532-„ Koristim priliku da se zahvalim na velikoj podršci koja iznosi neverovatnih 90 posto. Ovo je potvrda da dobro vodimo naš grad i da građani imaju poverenja u našu lokalnu administraciju koja uradi više od onoga što obeća. Rezultat predstavlja dokaz da Zrenjaninci imaju veliko poverenje u politiku Srpske napredne stranke i Vlade Republike Srbije koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, a koje neprestano raste.“ – naglasio je gradonačelnik Čedomir Janjić.

Povezani članci

1 Comment

  1. zlo i naopako

    U Aradcu je izašlo svega 200 ljudi da glasa. Sramota sta rade, kandidovalo se 9 kandidata za 7 članova saveta MZ… Izabrani su oni koji su samo naprednjaci, dvojica koja nisu u stranci nisu ni ušla u savet. Strašnooo

    Reply

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap