naslovna-vatrogasci_800_532Zrenjanin- Gradski vatrogasni savez  i „Vatroinženjering“ održali su danas, u restoranu Bečkerek, završnu sednicu na kojoj su sumirali rezultate i poslovne uspehe u godini na izmaku.

-Današnja sednica treba da ima karakter druženja i dobrog raspoloženja. Sve što je bilo zacrtano u 2016. godini, najvećim delom smo i uradili. Danas se ovde okupio Privredni  sastav i Upravno telo koje rukovodi sticanjem dohotka. Mi smo jedno od retkih organizacija na prostorima Vatrogasnih saveza Vojvodine i Vatrogasnih saveza Srbije koje je shodno novim pravilima registrovalo svoj privredni subjekat, zato smo se danas ovde i okupili kako bismo to i proslavili. dsc_0488_800_532Sredstvima Gradske uprave Zrenjanin  na osnovu konkursa koji je bio početkom godine, Gradski Vatrogasni savez je   dobio izvesno dovoljnu količinu novčanih sredstava da  iz eksplatacije tih sredstava  registruje svoja vatrogasna  vozila, opremi energentima, izvrši potrebne popravke- rekao je direktor „Vatroinženjeringa“, Dragan Jajić.

On je i otkrio planove za predstojeću godinu.

publika-vatrgasci_800_532-Plan za narednu godinu je da budemo uspešni kao i ove, da sve što možemo oprihodujemo putem rada, projekata, obuke širenja vatrogasne kulture, putem saradnje bude uspeh i da to bude događaj koji će u 2017. godini  obeležiti prisutnu radnu i ostalu aktivnost.

dsc_0485_800_532-Zadovoljni smo postignutim rezultatima u protekloj godini. Vatroinženjering D.O.O. uspešno je obavio sve u protekloj godini, a mi kao Grdasko vatrogasnoi savez uradili smo sve kako smo mogli. Zahvalni smo gradu na sredstvima koje smo dobili, a koje smo potrošili na održavanje vatrogasnih društava i opreme, rekao je predsednik Gradskog Vatrogasnog saveza, Dragan Ćapin.