naslovna-ceda_800x532Zrenjanin- U multimedijalnoj sali Gradske kuće, danas je održana završna konferencija za novinare na kojoj je gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić predstavio svoj i rad  svojih zaposlenih u 2016-oj godini. Kroz kratku video prezentaciju koju je načinio njegov tim, prikazano je sve što je za grad Zrenjanin urađeno u  godini za nama.

-Zahvaljujem se  novinarima i predstavnicima medija  na saradnji i doprinosu  da naš grad predstavimo zajednički u najboljem svetlu i mislim da smo uspeli. Ovo je bila uspešna godina, mnogo stvari je urađeno, mnogo ulica je asfaltirano, infrastrukturnih radova izvedeno i mnogo više kulturnih dešavanja je bilo. U narednoj godini biće uloženo mnogo napora kako bi dostigli rezultate ove 2016. godine- rekao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

publika-novinari_800_532On je najavio veoma važan projekat za 2017. godinu, jedan od njih je izgradnja mosta na Begeju kod Gradnulice i izgradnju Banatske magistrale, koja je važan je saobraćajni, infrastrukturni projekat iz više razloga. Pre svega, u privrednom smislu, jer bez odgovarajuće saobraćajne infrastrukture nema investicija, privrednog razvoja, ni novih radnih mesta.