Zrenjanin- Bazar Srculence održaće se u subotu, 11. februara,  od 10 do 15 časova u  Centru za razvoj savremenih veština, u Pupinovoj ulici broj 21. Oko desetak zenjaninskih kreativaca predstaviće  svoje rukotvorine koje će posetioci moći kupiti po veoma povoljnim cenama kao poklon za nekog dragog uoči dana zaljubljenih.

Na Bazaru se neće nužno naći samo predmeti za zaljubljene, već za sve one koji žele nekome kupiti originalan i jedinstven poklon. Učesnici će dati i simboličnu novčanu kotizaciju koja će se predati udruženju za brigu o životinjama BETA. Osim toga, BETA će takođe imati svoj štand na Bazaru, gde će izložiti svoje, ručno pravljene, unikatne magnetiće – sa starim i novim motivima.

Članovi Bete će na Bazaru doneti knjige i druge predmete koje im ljudi konstantno doniraju i koji se nađu na Beta aukcijama i licitacijama, koje će se  samo tada, prodavati  po fiksinim cenama koje će biti od 100, 300 i 500 dinara. Možete očekivati neke od bestselera i popularnih ljubavnih romana po cenama od 300 i 500 dinara.

Osim što će posetioci moći da razgledaju, uživaju i kupuju, moći će i da sednu, popiju kaficu ili čaj, po simboličnim cenama – i time takođe daju donaciju Beti.