Zrenjanin- Ljubav i cveće su uvek u modi. Sve što mislite i želite za svoju dragu, možete iskazati cvećem. Odavnina, cveće je služilo kao simboličan način za komunikaciju i prenošenje najrazličitijih  ljubavnih  poruka. Kao takvo, prigodno je da se poklanja u svim onim posebnim trenucima, od kojih je jedan i Dan zaljubljenih. Jedan savršen i lep buket za svoju dragu možete kupiti u cvećari Jasmin.

Iako trebamo da ljubav slavimo svakodnevno, postala je tradicija da 14. februara na Dan zaljubljenih posebno obradujemo voljenu osobu. Ono što će svakako obradovati većinu pripadnica nežnijeg pola je buket cveća, cvetni aranžman, cvetna korpa sa slatkišima, pa čak i jedna crvena ruža. Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru cveća i ostalih detalja, kako bi vam ovaj praznik bio nezaboravan. Kupovinom rezanog ili saksijskog cveća 14. februara. u našoj cvećari, svi kupci će na poklon dobiti čestitku kako bi na njoj mogli da napišu poruku voljenoj osobi- rekla je Danijela Tančić, pr JKP“Čistoće i zelenilo“.

O značenju svakog cveta možete se informisati u cvećari Jasmin kako biste  znali koje cveće je najbolje  za Dan zaljubljenih.

Mi iz JKP „Čistoća i zelenilo“ odnosno cvećare „Jasmin“ za taj dan našim klijentima preporučujemo ruže (bele kao dokaz istinske, nežne ljubavi i crvene kao dokaz velike strasti) ali isto tako orhideje, ljiljane, hrizanteme, gerbere i druge vrste cveća koje je takođe jednako lepo i atraktivno.
Takođe, u ponudi su i atraktivne korpe aranžirane cvećem i slatkišima po želji kupaca, dekorisane raznim detaljima ljubavnih motiva. Naše ljubazno i stručno osoblje će se potruditi da cvetni aranžman ostavi pozitivan utisak na vašu voljenu osobu. Nalazimo se u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 28, lokal 9 (Pinkov tržni centar). Najbolji pokazatelj uspešnog poslovanja cvećare „Jasmin“, je veliki broj komitenata i kupaca koji nam uvek ukazuju poverenje- istakla je Danijela Tančić.
Neka naše cveće bude deo vaše ljubavne sreće!