Zrenjanin-  Bioskopski  repertoar Kulturnog centra Zrenjanina za predstojeći vikend. Na novom filmskom platnu u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, svake subote i nedelje možete pogledati  najnovija filmska ostvarenja, a u dnevnim terminima  dečije filmove.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara.

 

FILM: „BISER BOJANE“

Od četvrtaka, 16. do nedelje, 19. februara u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina prikazuje se najnovije filmsko ostvarenje „Biser Bojane“. U četvrtak, petak i subotu film se emituje u terminima od 18 i 20 časova a u nedelju, 19. februara u terminu od 18 časova.

Režija: Milan Karadžić. Igraju:  Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Milošević, Mira Banjac i dr. Cena ulaznice: 250 dinara.

Đorđe Popović (Slaven Došlo) , mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. Nikola Popović (Mima Karadžić) , nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati  starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

 FILM: LEGO BETMEN

Film: „Lego Betmen“ prikazuje se od 16. do 19. februara u velikoj sali Kulturnog centra u terminu od 16 časova.

Režija: Chris McKay (SAD, 90’). Gotman sitiju preti najopasnija zavera do sad. Betmen počinje da radi u timu pokušavajući da spase grad i ljude u njemu. Cena ulaznice je 250 dinara.

FILM: TREJNSPOTING

Najnovije filmsko ostvarenje – drugi deo čuvenog Trejnspotinga prikazuje se u velikoj sali Kulturnog centra u nedelju, 19. Februara u terminu od 20 časova. Režija: Danny Boyle. Uloge: Ewan McGregor, Even Bremner, Jonny Lee Miller.

Cena ulaznice je 250 dinara. Film je nastao na osnovu bestselera Irvina Velša koji na nezaboravan način prati životne „podvige“ četiri drugara iz Edinburga.