Pogledajte šta Vam zvede poručuju za ovu nedelju.

Ovan

Hrana

Možda malo preterujete sa slatkišima u ovom periodu i mogli biste da pokušate da ih zamenite svežim voćem ili kombinacijom orašastih plodova i suvog voća. Em slatko, em ukusno – em zdravo.

Ljubav

I sami znate da ponekad umete biti baš naivni kada je ljubav u pitanju. Jasno mi je da ste se u potpunosti „zapalili“ za jednu osobu i da smatrate da bolja od nje ne postoji na kugli zemaljskoj. Ipak, mogli biste ponešto i da naučite iz svojih prošlih grešaka i da joj ne otvorite baš širom vrata svog srca. Ne kažem da ne trebate da se prepustite i da uživate u flertu i u svemu što se dešava sa njom, već samo da sačuvate delić zdravog razuma….Sigurna sam da imate mnogo obaveza na poslu i da vam dosta toga odvlači pažnju od partnera, ali nemojte dozvoliti da drago biće u potpunosti zanemarite. Napravite voljenoj osobi neko lepo iznenađenje, obradujte je i posvetite joj svoje vreme. Koliko uložite u odnos, toliko će vam se vratiti…ne zaboravite to.

Posao

Opadajući Mesec u polju odnosa sa kolegama, svakodnevnih obaveza i odgovornosti govori da biste ove sedmice svoju pažnju trebali da usmerite na ovaj segment. I sami ste primetili da ste u poslednje vreme impulsivni, da lako padate u vatru i zato se potrudite da odnosi sa onima sa kojima radite ne trpe zbog toga. Generalno, energiju koju sada nosite najviše uložite u završetak otpočetih poslova, ali i u otvaranje novih saradničkih odnosa. Odlično vreme za pokretanje onoga što ste planirali.

Novac

I ove sedmice su prihodi jači nego inače, pa je pravi trenutak da se uhvatite „u koštac“ sa računima koji su počeli da se gomilaju.

Zdravlje

Prva polovina sedmice je zahtevna po vas i možete gurati sebe do krajnjih granica. Potrudite se da odvojite dovoljno vremena i za odmor i dobar san.

Bik

Hrana

Znate kako kažu – sve što vam prija, ne mora da vam čini dobro….zato ove sedmice pokušajte da se više okrenete domaćoj kuhinji, a manje fast fudovima, pekarama, grickalicama…

Ljubav

Komunikacija sa osobom koja vam se dopada biće u kratkom zastoju u prvim danima ove sedmice, ili ćete pak biti onemogućeni da se dogovorite oko susreta. Nemojte se nervirati ako vas neke okolnosti sputavaju da se vidite što pre i prepustite da druga strana „grabi“ i trudi se oko vas. Evidentno je da bi pred kraj nedelje, možda i za vikend, moglo doći do susreta koji bi se pokazao kao jako zanimljiv i inspirativan. Ako ste u emotivnom odnosu, a trenutno niste zadovoljni partnerovim ponašanjem, moguće je da ćete potražiti zanimaciju sa strane i otpočeti jaču komunikaciju i kontakt sa nekim preko posla. Generalno – u emotivnim vezama partner će tek pred kraj nedelje pronaći malo vremena za vas. Pitanje je da li će vam to biti dovoljno.

Posao

Dileme i nerešene obaveze iz prethodnog perioda malo će vam praviti pometnju u prvim danima ove sedmice. Pokušajte da hladne glave prionete rešavanju onoga što je pred vama. Kontrolišite svoju nervozu, jer zbog nje možete samo praviti greške. Povoljne vesti kreću već od sredine ovog perioda, informacije koje ste čekali dosta dugo, ili pak dogovori o pokretanju novih partnerskih i saradničkih odnosa. Predlozi koji vam se u ovoj nedelji nude mogu se pokazati kao vrlo interesantni po vas.

Novac

Period nije povoljan za uzimanje kredita i pozajmica, jedino možete eventualno izvršiti neko refinansiranje i time malo rasteretiti svoj budžet. Vaši su prilivi solidni, ali trenutno ne pokrivaju sve vaše obaveze.

Zdravlje

Starija populacija Bikova može imati problema sa probavom ili sa variranjem krvnog pritiska. Kod mlađih su moguće glavobolje.

Blizanci

Hrana

Samo jedan obrok tokom dana nije dovoljan, a dodatno ćete opteretiti želudac kada sednete u večernjim satima i nadoknadite sve ono što ste propustili. Grickalice i po koji slatkiš ne mogu nadoknaditi potrebe vašeg organizma.

Ljubav

Ako ste slobodni, vaši „osvajački“ poduhvati i ove će sedmice uroditi plodom. Imate dobru komunikaciju sa pripadnicima suprotnog pola, lako stupate u kontakt sa onima koji vas interesuju, i definitivno ste u periodu kada su srećne okolnosti u ljubavi na vašoj strani. Jedino što je potrebno jeste da se pokrenete, da se ne uvučete u jedan te isti „učmali“ krug prijatelja ili u svoje poslovne obaveze. Potražite sreću, i ona će potražiti vas! Ako emotivni partner non stop potencira ne nekim problemima i situacijama iz prošlosti, shvatite da je tu potrebno da se aktivirate i što pre dođete do rešenja, a sada je to itekako moguće. Savet za vas je da voljenoj osobi priredite neko lepo iznenađenje, da je obradujete sitnicom i popravite joj raspoloženje. Generalno – možete imati finu komunikaciju.

Posao

Ne zanemarujte ni svoje redovne obaveze, ni ono što ste obećali poslovnim partnerima i saradnicima. Ne ostavljajte stvari za „neki drugi dan“, jer ćete samo nakupiti gomilu problema koje ćete posle morati odjednom da rešavate. Popravite odnos sa kolegama, jer to sada možete. Pokrenite se po pitanju nekih svojih planova, jer ćete naići na korektne sagovornike i osobe koje vam mogu pomoći da svoje ideje sprovedete u dela. Imate podršku od strane nadređenih i prilično skladnu komunikaciju i razumevanje.

Novac

Teško je da ćete u ovoj sedmici biti zadovoljni svojom finansijskom situacijom, pogotovo što ćete već u njenim prvim danima morati da izdvojite novac za neplanirane troškove vezane za domaćinstvo.

Zdravlje

Mlađi pripadnici ovog znaka – odlično. Kod starijih Blizanaca postoji potreba da malo srede svoje životne navike.

Rak

Hrana

Teško vam je da u ovoj nedelji uhvatite neki pravilan „ritam“ kada su obroci u pitanju. Ili ćete ih preskakati, pa posle pokušavati da „nadoknadite“, ili ćete se hraniti neadekvatno, uglavnom brzom hranom.

Ljubav

Neko iz kruga prijatelja vas može upoznati sa osobom koja će vam na prvi pogled biti dosta interesantna. Možda sada nemate dovoljno vremena da joj posvetite svoju punu pažnju, ali ćete se truditi makar da održavate komunikaciju, a i vama će razgovori sa njom pomagati da prevaziđete teskobnu svakodnevicu. Doduše, neki od vas će poželeti da jedno prijateljstvo pretvore u nešto više od toga – tu budite sigurni da znate šta želite i šta osećate, da ne biste izgubili i ljubav i prijatelja. Za zauzete ovo baš i nije neka najpodsticajnija nedelja. Kao da u ovom periodu non stop idete gore-dole kada je odnos sa partnerom u pitanju. Negativne i pozitivne faze se stalno smenjuju, pa to ni sada neće biti izuzetak od pravila. Pogotovo je prvi deo nedelje komplikovan.

Posao

Problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima, ali i kolegama, krenuće od samog početka radne sedmice. Ovo ne mora da znači da će biti bilo kakavih rasprava, ali jednostavno – kao da nećete uspevati da pronađete zajednički jezik sa njima. Mogu se pojaviti i okolnosti koje će vam otežavati svakodnevicu, pa bi prvi deo nedelje najbolje bilo posvetiti se maksimalno obavezama i truditi se da nekako uhvatite tempo. Ovo nedelje kao da možete izvojevati samo neke male pobede. Bolje i to nego ništa.

Novac

Još uvek ne možete da se opustite kada su tekuće, ali i obaveze iz prethodnog perioda u pitanju. Taman zakrpite jednu rupu, pojavi se sledeća. No, uspevate nekako da se izborite…

Zdravlje

Mnogo sitnih problema i prolaznih tegoba koje će najviše iritirati, ali se neće u većoj meri odraziti na zdravstvenu situaciju.

Lav

Hrana

Prilagodite ishranu tome kako se osećate. Ako ste iscrpljeni i bez energije, potrebno vam je više crvenog mesa, svežeg ili kuvanog na pari povrća. Manjak minerala i vitamina nadoknadite jedući cveklu, spanać, džigericu. Preporučuje se i med sa matičnim mlečom.

Ljubav

Ili vi ove sedmice niste „u fazonu“ za neka jača dešavanja na emotivnom planu…ili vam se jednostavno ne ukazuju prave prilike. Radije ćete vreme posvetiti svojim prijateljima i druženju sa njima. Doduše, neki od vas će održavati povremene kontakte sa osobama sa kojima se viđaju na neobaveznoj bazi. Kao da prostor za „ona prava“ dešavanja na polju ljubavi nikako da se otvori pred vama. Samo polako, i to će se dogoditi, nadamo se – vrlo brzo. Svakodnevica sa emotivnim partnerom je postala pomalo neinspirativna za vas i radije se okrećete svojim obavezama, poslovnom i materijalnom planu. Trzavica između vas dvoje neće biti i ovo vreme biste jedino mogli iskoristiti da napravite neke planove za naredni period.

Posao

Zaista niste u nekom podsticajnom raspoloženju i pomalo vam je mučno da obavljate čak i one najprostije, svakodnevne obaveze. Nemojte svojim trenutnim nedostatkom elana ugroziti neke dogovore ili svoje poslovne relacije. Trgnite se malo i prionite na posao. U drugom delu sedmice ćete malo „živnuti“ i pokrenuti se – taman na vreme da se potrudite oko nekih dogovora koji bi se mogli pokazati kao povoljni po vas. Stižu vam informacije koje vas interesuju i koje ste dugo čekali.

Novac

Povremeno imate osećaj da koliko god da zaradite, uvek se pojavi neki trošak ili obaveza koja vam izvuče veći deo novca iz džepa…

Zdravlje

Potrebna vam je promena da biste se osećali bolje – promena u načinu ishrane, u životnim navikama…potrebno vam je kretanje i rekreacija.

Devica

Hrana

Probavne, stomačne tegobe, kao i manjak energije koji se mogu javiti od samog početka sedmice konačno će vas naterati da se zamislite kada je ishrana u pitanju i pokrenuti vas da više obratite pažnju na ovaj segment.

Ljubav

Niste zadovoljni svojim emotivnim životom, prošlost vas previše opterećuje i ne želite da pravite iste greške kao što ste to radili ranije. Ako postoji osoba koja vam se dopada, održavate povremenu komunikaciju sa njom, za koju ne možete da kažete da vam ne prija, ali kao da nikako ne uspevate da se u potpunosti opustite i pokrenete nešto konkretnije. Talasi strasti koji vas mogu preplaviti od drugog dela ove sedmice, možda će konačno doprineti tome da nešto počne zaista i da se dešava. U vašim emotivnim relacijama funkcionišete po principu – red rasprava, red mirenja u spavaćoj sobi. Za sada ovo koliko toliko funkcioniše, ali to tako neće moći da traje večno. Partner vam zamera neke stvari i mogli biste da ga saslušate.

Posao

Pokušavate da imate kontrolu nad situacijama u poslovnom segmentu, ali sa vrlo promenljivim uspehom. Događaji zahtevaju od vas brzinu i kreativnost, a vi pokušavate da se držite neke ustaljene rutine i da radite u svom tempu – pažljivo i oprezno, korak po korak. Prihvatite pomoć i savete koje vam drugi daju, jer ćete uspeti da se organizujete bolje, a samim tim ispoštujete i sve svoje obaveze, kojih je u ovom periodu poprilično. Ne možete se fokusirati samo na jednu poslovnu situaciju, a druge zanemariti.

Novac

Ne može se reći da ste u potpunosti zadovoljni po pitanju finansija, ali ipak uspevate da pokrijete sve troškove i obaveze koje imate. Mogućnosti za dodatne angažmane su takođe naglašene.

Zdravlje

Odliv energije kroz nervozu i stres najviše će se odraziti na vaš osetljiv želudac i stomačni deo. Promenite navike po pitanju ishrane, pokušajte da nađete dovoljno vremena za odmor.

Vaga

Hrana

Dosta toga uspevate da korigujete u svojoj ishrani i primećujete da se ovo odražava i na vaše raspoloženje, ali i na liniju. Dobar momenat da započnete dijetu, ako ste to planirali.

Ljubav

Minimum dve osobe su u vašoj blizini trenutno. Pokušavali ste u prethodnom periodu da balansirate i da održavate laku komunikaciju sa obe, ali primećujete da se sve više okrećete ka onoj sa kojom vas razgovori uveseljavaju, ispunjavaju pozitivnom energijom i čine da se osećate posebno i poželjno. U ovoj sedmici možete sa njom otpočeti i sa susretima, gde se može probuditi velika strast i zadovoljstvo. Moguće je da iz nekog razloga vi ili druga strana želite da za sada sve ovo ostane u tajnosti. U emotivnim relacijama Vage su sklone da više vremena posvećuju sebi i svojim prijateljima nego partneru. Smatrate da se voljena osoba ne trudi dovoljno oko vas i svesno ćete je malo zanemariti, da biste videli kakva će biti njena reakcija.

Posao

U poslovnom segmentu je više naglašeno vaše lično nezadovoljstvo, nego što su situacije na bilo koji način po vas loše. Možda se kajete zato što niste reagovali na vreme po nekim pitanjima, ili smatrate da je sve to moglo i mnogo bolje, da niste dali svoje pune kapacitete i da su neke šanse propuštene. Kontakt sa pojedinim saradnicima vas prilično iscrpljuje ali se i vi u ovoj nedelji prema onima sa kojima radite možete postaviti zahtevno i komplikovano. Neki dogovori se ipak mogu pokrenuti, saslušajte predloge i razmislite o njima.

Novac

Koliko god vaše nezadovoljstvo poslom bilo prisutno, ipak ste u finansijskom segmentu dosta solidni i stabilni. Takođe, u drugom delu nedelje očekujte informacije o prilivima kojima se nadate.

Zdravlje

Zdravstveni segment – onako, ni tamo ni ovamo. Čas ste odlično, čas idete u neki energetski daun. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na pritisak.

Škorpija

Hrana

Nije problem ako ste rešili da se bacite na neku dijetu, ali pošto vam je energija itekako potrebna u ovom periodu, potrudite se da vaši obroci budu izbalansirani. Svi tipovi namirnica moraju biti prisutni.

Ljubav

Ako ste slobodni, sigurno je da ste raspoloženi, jer se u vašoj blizini nalaze osobe sa kojima imate zanimljivu komunikaciju i ona „peckanja“ koja vi toliko volite. Međutim, i sami ste svesni da ništa od onoga što se događa trenutno ne vuče u nekom ozbiljnijem pravcu. Nije ni to problem, za sada vam je i ovo dovoljno. Neki od vas su se upleli u neobavezne šeme u kojima zaista uživaju – spojili ste lepo i korisno – imate svoju slobodu a sa druge strane – ispunjeni ste i srećni. U vašim emotivnim relacijama komunikacija je sada dobra i samo povremeno se javljaju trzavice sa kojima ste se mučili u proteklom periodu. Doduše, povremeno vam se čini da se odnos zasniva jedino na vašem trudu i da voljena osoba ne ulaže veće napore za očuvanje veze….

Posao

Čini vam se da se sve odvija suviše sporo, da se neke prepreke non stop postavljaju ispred vas i da konstantno morate da ulažete maksimum snage da bi sve funkcionisalo iole kako treba. iako rezultatima svog rada možda u ovom periodu niste najzadovoljniji, ipak ako pogledate objektivno – dosta toga ide baš po vašim zamislima. Tokom ove sedmice očekujte i neke značajnije kontakte i ljude koji će tražiti da se sastanu i dogovore sa vama oko potencijalnih poslovnih projekata. Sa saradnicima održavajte korektan odnos.

Novac

Koliko god da u ovom periodu zarađujete, suviše vam je malo u odnosu na vaše potrebe i troškove koji su non stop prisutni, i to uglavnom neočekivani.

Zdravlje

Potrebno vam je kretanje, rekreacija, ma makar šetnja – bilo šta što će vas u isto vreme opuštati i čuvati od stresa, a i obnavljati vašu energiju.

Strelac

Hrana

Ne možete u ovom periodu da se odreknete svoje omiljene hrane, pa čak i ako znate da biste trebali da promenite nešto po pitanju navika. Premalo je povrća u vašoj ishrani.

Ljubav

Period lepih i podsticajnih dešavanja na ljubavnom planu se nastavlja kod slobodnih pripadnika ovog znaka. Sigurno je da su mnogi zainteresovani za vas, a jedna osoba će vam, naročito od drugog dela sedmice, posebno skrenuti pažnju na sebe. Odavno se niste tako dobro osećali u nečijem društvu i ne skidate osmeh sa lica. Ako ste „mladi i ludi“ i nemate nameru da se ozbiljnije vezujete, sve vam je otvoreno za više neobaveznih kontakata i povremenih pričica. Ako ste zauzeti – s jedne strane, svesni ste da ste vi i partner u mnogo boljem periodu nego ranije, da vam voljena osoba izlazi u susret po svim pitanjima i teži potpunom skladu sa vama, dok sa druge – vi kao da ne uspevate da prevaziđete neke barijere koje vučete iz situacija koje su se izdogađale u proteklom periodu. Opustite se malo.

Posao

Situacije vam u poslovnom segmentu baš idu na ruku u ovom periodu. Očigledno je da se sav trud koji te ulagali do sada isplatio, jer ste sa svih strana obasuti ponudama i mogućnostima za neke vrlo korektne dogovore. Ove sedmice možete stupiti u kontakt sa osobama koje svojim uticajem mogu vrlo da vam pomognu ili da vas usmere u pravom pravcu. Bilo bi dobro da se ne rasipate na mnogo strana i da ne pokušavate da šest poslova radite odjednom. Fokusirajte se na ono što vam je najbitnije ili ono za šta vidite da obećava.

Novac

Svi troškovi sa kojima se suočavate u ovoj sedmici su sitni, ali kada se nakupi „mnogo sitnog“ – dobije se poveća rupa u novčaniku…..

Zdravlje

Starijima problemi sa želucem, probavnim delom. Kod mlađe populacije – povremeno statičnost, nedefinisan umor i gubici energije.

Jarac

Hrana

Nikakvih posebnih saveta nema za vas u ovom segmentu. Samo se potrudite da ne preskačete obroke zbog žurbe i „nemanja vremena“. Sve ostalo radite kako treba.

Ljubav

Ako ste slobodni – moguće je da se neka lepa komunikacija pokrenula sa jednom osobom u proteklom periodu….i stala. Trenutno nema posebnih dešavanja na ovom planu, i vi i druga strana ste upetljani u neke svoje probleme i obaveze i samo retko uspevate da ostvarite po koji razgovor. Niste zadovoljni što to tako funkcioniše, ali trenutno ne možete uraditi nešto naročito po ovom pitanju. Ne brinite se, ovaj kratkotrajan zastoj neće uticati na odnos u celosti. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka – vi i partner uspevate da funkcionišete na dnevnom planu, ali kao da se sva vaša interesovanja sada svode samo na materijalni aspekt veze. Seksualni život trpi, a ni komunikacija nije baš uvek kako treba. Potrudite se da pronađete više vremena jedno za drugo.

Posao

Najbitnije je da ne dozvolite da neki dogovori koji su u proteklom periodu pokrenuti, sada dođu u fazu zastoja. Podsetite neke ljude na sebe i na ono što ste planirali zajedno. Poslovni dogovori sada mogu profunkcionisati, mada ne mogu da kažem da ćete biti baš u potpunosti zadovoljni. Moguće je da ćete morati da ispoštujete neke uslove ili da je ovo saradnja koja ima unapred ugovoren, kraći rok trajanja. Period je kada morate „naterati“ sebe da budete u pokretu, angažovani, i ne odustajati ako u početku naletite na odbijanje.

Novac

Nešto bolja finansijska situacija, pa možete malo da odahnete. Doduše, svesni ste da su ovo samo mali, prolazni prilivi, ali – i to je super u odnosu na protekli period.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je kod mlađih Jarčeva više nego dobra. Starijima mogući problemi sa probavom ili lakše tegobe vezane za kičmu.

Vodolija

Hrana

Neke pozitivne navike kada je ishrana u pitanju sada mogu biti usvojene sa vaše strane. Preporučuju vam se manji, ali češći obroci sa dosta zelenog povrća. Ako možete – u potpunosti bez slatkiša.

Ljubav

Vama je, pored fizičkog izgleda i hemije naravno, jako bitno da imate intelektualni stimulans. Ako to ne postoji – ne možete se zaista „zatreskati“ u nekog. E, jedna osoba vam daje baš to što vam je potrebno – pravi spoj energije, duhovitosti, slatkog peckanja i flertovanja čini da se osećate kao na sedmom nebu. Od drugog dela sedmice i strasti će se „uključiti“ u sve ovo – vrlo lepi dani su pred vama. Ako ste zauzeti – nervozu koju osećate zbog poslovnih ili materijalnih problema nemojte prenositi u odnos sa voljenom osobom. Početkom sedmice možete napraviti neku raspravu bez ikakvog pravog povoda, i posle se kajati zbog svoje ishitrenosti i impulsivnosti. Ublažite svoj nastup, budite taktičniji i pokažite voljenoj osobi više ljubavi i pažnje.

Posao

Sa samo malo truda – u poslovnom segmentu će sve funkcionisati kako treba. Ako i postoje sitnice koje vam smetaju, ne pravite od njih dramu i ne nervirajte sami sebe, jer to činite više nego uspešno. Odličan je momenat za bilo koji tip komunikacije sa postojećim poslovnim partnerima, ali i za pronalaženje novih saradnika i novih poslova. Dogovori vam idu od ruke, pa ne sedite na lovorikama, već se pokrenite, i to koliko odmah. Tempo događaja jeste brz, ali se vi u toj brzine više nego dobro snalazite.

Novac

Prilivi su vam više nego dobri, ali vi nekako uspevate da sve ono što zaradite potrošite u rekordnom roku. Ne sporim, imate dosta redovnih troškova, ali ipak – nemojte na nebitne stvari razbacivati novac.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu je situacija skroz korektna. Samo malo kontrolišite nivo nervoze i potrudite se da se odmarate dovoljno.

Ribe

Hrana

Ne jedite kada ste nervozni, na brzinu, i izbegavajte da glad zadovoljavate grickalicama, slatkišima i brzom hranom. Potrebni su vam uravnoteženi obroci.

Ljubav

Kod usamljenih Riba imamo dvojaku situaciju – ili se sve više upetljavate u neku tajnu priču, koja postaje sve podsticajnija po vas….ili pak pokušavate da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam se jako dopada, ali sa vrlo promenljivim uspehom. Ako ste od ovih drugih, sigurno je da nemate nameru da tek tako odustanete i trudićete se da priču koja vas interesuje i pokrenete. Od drugog dela sedmice komunikacija će se pokrenuti, pa svakako – nastavite dalje. U vašim emotivnim relacijama, i pored manjka vremena, i partner i vi se trudite da unapredite vašu vezu. Doduše, kratkotrajni momenti zadovoljstva vas ne ispunjavaju u potpunosti, ali svesni ste da sada trenutno ni ne može bolje. Pokrenite priče o nekim pitanjima koja su unosila pometnju u vašem odnosu u proteklom periodu.

Posao

Potrebna je maksimalna odgovornost u poslovnom segmentu – ne opuštajte se i ne spavajte „na lovorikama“, jer ste postigli samo jedan deo od onoga što ste planirali. Neke stvari su se definitivno pokrenule i jasno vam je da sve ide u pravcu koji priželjkujete, ali još uvek se morate truditi i potencirati na onome što želite. Dobro je što imate trenutno jaku podršku i neke ljude koji stoje „iza vas“, pa se slobodno oslonite na njihove savete i predloge. Stvari će ubrzo početi da se rešavaju u vašu korist.

Novac

I dalje ste u periodu kada su prilivi stabilniji, a povremeno i „sa strane“ kapne po neki dinar. Rešite nešto od zaostalih obaveza.

Zdravlje

Za vikend – Sunce ulazi u vaš znak i sigurno je da ćete u narednom periodu mnogo jače krenuti da se dižete u zdravstvenom segmentu. Do tada – više odmora.

 

Izvor:B92