Zrenjanin- Radni sastanak  Okružnog odbora  FOŽ-a,  a kome su prisustvovale predsednice i  potpredsenice FOŽ iz Zrenjanina, Novog Bečeja, Žitišta, Sečnja I Nove Crnje,  održan je krajem  januara  meseca u prostorijama SPS-a  u Zrenjaninu. Sastanku su prisustvovale Snežana Paunović,  članica  Glavnog  odbora Socijalističke partije Srbije i članica Predsedništva Foruma žena SPS iz Beograda, kao i članice Pokrajinskog odbora FOŽ-a Aleksandra Đanković  i Snežana Mihajlović.

Tema sastanka  je  bila sagledavanje stanja na terenu.  Takođe,  na  sastanku su se sumirali rezultati rada FOŽ na teritoriji Srednjobanatskog okruga i iznete su činjenice da je  organizacija  koja je aktivna i prepoznatljiva po svom radu i anagažovanju u našem okrugu, organizovanju  raznih aktivnosti, humanitarnih akcija i promocija i u narednom periodu plan je  da se tako i nastavi. Rezultati naših aktivnosti su zadovoljavajući,  ali svakako  ima prostora za poboljšanje rada-rekla je Željka Milošević.

FOŽ-a Zrenjanina na čelu sa predsednicom Željkom Milošević, dr Eleonorom Marjanović,  dr Ružicom Omaljev , Jadrankom Svirčev, predsednicom sekcije žena Saveza samostalnih sindikata grada Zrenjanina  i ostalim članicama u prethodnom periodu zabeležio je veoma dobre rezultate u radu kroz organizovanje tribina posvećenih zdravlju i prevenvciji, humanitarnih predstava, uspostavljanju saradnje sa Sindikatom žena Vojvodine, kao i niz drugih aktivnosti na temu borbe protiv nasilja nad ženama, osnaživanje žena u ekonomskom i socijalnom  smislu  i dr.  Sve aktivnosti  FOŽ-a  SPS Zrenjanina, podržava GrO SPS Zrenjanin na čelu sa predsednikom Željkom Malušićem, a veliku podršku imamo i od  naših direktora Javnih preduzeća i Ustanova.

U narednom periodu  radićemo na realizaciji naših planova, jačanju mreže, uspostavljanju kontakata sa uticajnim i uspešnim ženama, kao i na poboljšanju saradnje  sa Forumima žena  iz našeg okruga. Predsednica FOŽ-a Željka Milošević, istakla je da ćemo u naš rad uključiti sve one koji žele sa nama da učestvuju u  unapredjenju statusa žena u našem društvu. Imamo dobre planove i strategiju kako da naše  ideje  sprovedemo u delo. Članice FOŽ-a imaju  i veliku  podršku  FOŽ GO SPS  na  čelu sa dr Slavicom Djukić  Dajanović.