Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“ ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori… Naravno, pričamo o Sajmu turizma u Beogradu.

Ove godine svoju ponudu predstavila je i Turistička organizacija grada Zrenjanina, uz podršku kompanije GOMEX i drugih partnera. Bila je ovo ujedno i dobra prilika da naša kompanija posetioce Sajma turizma upozna sa robnom markom vina „Šešir nakrivi“ i loyalty programom „Selektor popusta“ za sve postojeće i buduće korisnike GOMEX-ove Kasice Brojalice.

  

Na štandu Turističke organizacije grada Zrenjanina predstavljena je kompletna turistička ponuda grada na Begeju, a sve pod sloganom „Skoči u Zrenjanin“. Iz samog slogana dalo se naslutiti da je poziv uputila Ivana Španović, proslavljena atletičarka, koja je putem video-poruke prvog dana Sajma pozvala sve da posete njen rodni grad, „skoče“ u njega i dobro se provedu. Poziv posetiocima da dođu u Zrenjanin uputili su tamburaši i Milenko Pavlov, glumac rodom iz Zrenjanina, ali i Dragan Bjelogrlić, glumac i producent serije „Senke nad Balkanom“ čije je snimanje u toku i gde se kao partner u produkciji pojavljuje kompanija GOMEX.

Inače, ovogodišnji Sajam turizma, koji je trajao od 23. do 26. februara, posetilo je oko 70.000 posetilaca koji su mogli da pogledaju ponude više od 1000 različitih turističkih agencija, organizacija, saveza i slično.