Zrenjanin- Poštovani osmaci, budući srednjoškolci! Ukoliko volite muziku i razmišljate o svom budućem opredeljenju, a brinete se da ste zakasnili sa muzičkim obrazovanjem – imamo lepu vest za vas! Muzička škola “Josif Marinković“ organizuje pripremnu nastavu za prijemni ispit za srednju školu i to baš namenjenu kandidatima koji nemaju završenu nižu školu a želeli bi da se muzički usavrše.

Pripremna nastava počela je 18. februara 2017. godine i održavaće se svake naredne subote u prostorijama škole, sa početkom u 10 časova. Na pripremnoj nastavi upoznaćete se sa zahtevima prijemnog ispita i postepeno sticati – ili razviti već postojeće – veštine i znanja. Stručni kadar muzičke škole uvodiće vas u svet muzike, pa tako sve do samog prijemnog ispita koji se održava početkom juna, pre upisa u ostale srednje škole. To je još jedna pogodnost i šansa koju svakako vredi isprobati. Još uvek nije kasno da nam se pridružite!

Zrenjaninska muzička škola nudi mogućnost upisa na tri različita odseka: vokalno-instrumentalni, teoretski, i odsek za dizajn zvuka. Svaki odsek je primamljiv i lep na svoj način. Odgovore na različita pitanja (na primer, koje predmete slušaju srednjoškolci u muzičkoj, ili koje muzičke discipline treba savladati na prijemnom) možete potražiti na  sajtu škole u odeljcima “O nama“ (Delatnost) ili “Informator“ (Ispiti).

Odgovore na mnoga druga pitanja možete dobiti ako pozovete školu na broj telefona 023/561–104 ili uputite elektronsku poštu na mejl adresu office@josif.edu.zr. Ipak, najjednostavniji način da rešite sve nedoumice jeste da dođete u Muzičku školu “Josif Marinković“ koja se nalazi na adresi Trg slobode 7 u Zrenjaninu.