Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju 2X2 karte za  predstavu „Balkanski Seks & Grad- čipka i čokolada“ koja će biti održana u  u petak, 3. februara, u Kulturnom centru Zrenjanin.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

Radnja predstave je osmišljena kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, Čupka i Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. One na duhovit način postavljaju mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Na pozornici će oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. Američka serija ,,Seks i grad “ osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerešive” probleme, dok Zverka, Mikan Kozomara tumači lik zgodnog zavodnika.


Uloge:
Čupka – Anita Petković
Čarna – Svetlana Milenković
Čajka – Nataša Jaramaz
Zverka – Mikan Kozomara
Predstava je prožeta muzičkim songovima.
Autori: Antileta Živković, Danijela Božičković-Radulović i Stanko Holcer
Režija i produkcija: Stanko Holcer