Politika- Srpska demokratska stranka u Zrenjaninu nastavila je sa tribinama , posetili su nekoliko MZ u gradu i građani su im prijavili mnoge probleme na koje nailaze.

Problemi na koje su ukazali građani:

Krađa protivpožarnih aparata u zgradama, hidrantskih creva, zakrčavanje hodnika i prolaza za hitne slučajeve, ali i parkiranje na platoima koji bi uvek trebalo da su slobodni za hitne intervencije – samo su deo problema koji stanarima zgrada ozbiljno ugrožavaju bezbednost.

Još veću brigu imaju oni koji žive na višim spratovima, a zgrada, na primer, nema izlaz na krov.

Uz muku koju građani muče sa grejanjem i pijaćom vodom , sasvim je izvesno da građane sem toga ko će im biti budući predsednik , interesuje šta ih čeka na proleće i leto.

-Ponuda vladajuće garniture o olakšicama za plaćanje januarski računa u dva dela , nije ono što žele građani , već da za isti novac dobiju kvalitetno grejanje. Gradski odbor SDS u Zrenjaninu moli nadležne organe da pomognu građanima i da delić onog što su obećali na prošlim izborima ispune. Ovim putem još jednom pozivamo građane da nam se pridruže u borbi za bolji Zrenjanin i Srbiju – istakao je Zoran Đisalov, potpredsednik GO SDS Zrenjanin.