Zrenjanin- Svečano otvaranje redizajnirane ekspoziture UniCredit Banke održano je danas u ulici Aleksandra I Krađorđevića broj 1, tom prilikom banka je u skladu sa svojom strategijom podrške razvoju lokalne zajednice, donirala 20 računara Opštoj bolnici Zrenjanin.

 

 

Predstavnici UniCredit Banke predstavili su novi uslužni model, koji je u potpunosti prilagođen klijentima i ima za cilj da maksimalno skrati vreme koje klijent provodi u banci.

U skladu sa rezultatima istraživanja usmerenog ka identifikaciji vrednosti koje su za klijente jedne banke najvažnije, kreiran je prostor koji nikako nije standardan, a namenjen je kako fizičkim tako i malim i srednjim preduzećima. Inovativan dizajn i funcijonalnost novog, značajno proširenog prostora su prednosti koje tokom boravka u banci klijentima pružaju osećaj kućne i prijatne atmosfere. Uslužni model zrenjaninske ekspoziture je u potpunosti prilagođen klijentima i ima cilj da maksimalno pospeši njihovo zadovoljstvo i skrati vreme od njihovog ulaska do izlaska iz prostorija banke. Pored toga, kako bi dodatno unapredili interakciju zaposlenih i klijenata, sve prepreke, kao što su na primer staklo na šalteru ili žuta linija, su uklonjene, a obezbeđena je i internet konekcija, tako da klijenti mogu i sa svojih uređaja da se povežu na WI-FI mrežu.

 

-Veoma sam zadovoljan što će od sada naši klijenti u Zrenjaninu imati prilike da iskoriste sve prednosti novog servisnog modela. Svakako je najznačajnija ta što sada sve usluge mogu obaviti na jednom šalteru – da podnesu zahtev za kredit, ali i da obave bilo koju bankarsku transakciju, štedeći na taj način dragoceno vreme- rekao je direktor Direkcije komercijalnih polova UniCredit Banke, Radoje Radanović.

 

 

 

 

-Želim da izrazim zahvalnost na donaciji koja je od značaja za našu ustanovu. U eri informatizacije i uvođenja integrisanog zdravstvenog informacionog sistema, kada je potreba za obnavljanjem i njihovim održavanjem je izuzetno velika, tako da će ovih 20 računara olakšati i ubrzati određene procedure, na zadovoljstvo zaposlenih i pacijenata- rekao je pomoćnik direktora za nemedicinska pitanja Opšte bolnice Zrenjanin, Msc Prof. Srđan Kalnak.

 

 

UniCredit je snažna panevropska Grupa sa lako primenljivim, jednostavnim poslovnim modelom, koeporativnim i investicionim bankarstvom potpuno posvećenim klijentima, koje  širokoj  bazi od 25 miliona klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi. UniCredit omogućava lokalnu ekpertizu, ali i međunarodni opseg i prati i podržava svoje klijente globalno, obezbeđujući  im nenadmašan pristup vodećim bankama na 14 ključnih tržišta, ali i u 19 širom sveta. UniCredit evropska bankarska mreža obuhvata Italiju, Nemačku, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Mađarsku, Slovačku, Sloveniju i Tursku.