Zrenjanin- Cvećara „Jasmin“ koja se nalazi u samom centru grada u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića br.28 lokal 9, i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik kojem se raduju sve pripadnice lepšeg pola.

 

 

Iz bogatog asortimana rezanog i saksijskog cveća, povodom 8.marta izdvajamo ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije i druge vrste saksijskoj cveća.

  

Naša cvećara Jasmin može da Vam ponudi mnoge originalne aranžmane. Ukoliko želite stvarno da iznenadite i oduševite voljenu osobu, nećete pogrešiti ako nas pozovete.

Pored mnogih neobičnih i interesantnih aranžmana, raznih oblika i boja, nudimo Vam nešto prelepo  sa određenom dozom elegancije i otmenosti, što se ne viđa svaki dan.

   

Ruže su inače simbol ljubavi, ljubavne strasti i lepote, a i svaka boja ima svoje značenje, stoga ukoliko se aranžiraju u kutiji, to sa sigurnošću simbolizuje i eleganciju i prefinjenost jer tako i izgledaju.

  

Ruže u kutiji, odišu svojom posebnošću i otmenošću, i sasvim sigurno osoba kojoj poklonite ovako aranžirane ruže, neće ostati ravnodušna. Takođe, uz kupovinu cveća na poklon dobijate čestitku na kojoj možete ostaviti kratku poruku dragim osobama. Budite maštoviti i poklonite damama i cvetne aranžmane u korpama sa omiljenim slatkišima- istakla je referent marketinga  JKP „Čistoće i zelenilo“, Danijela Tančić.

Ukoliko niste do sada kupovali u cvećari „Jasmin“, pravo je vreme da postanete jedan od mnogobrojnih komitenata i kupaca koji nam redovno ukazuju poverenje i uverite se u širok asortiman cveća, stručnost i ljubaznost naših zaposlenih i odaberete za vama drage dame najlepši cvetni poklon. Povodom praznika cvećara „Jasmin“ će raditi u sredu  8.marta od 7-21h. Sve informacije možete dobiti na broj 023/536-772.

Cvećara „Jasmin“ svim damama želi srećan 8. mart!