Politika- Održana zajednička konvencija Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke podrške kandidatu za predsednika Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

U prepunoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, sinoć je sa početkom u 18 časova, održana zajednička konvencija SPS i SNS.
Na konvenciji su govorili Željko Malušić, predsednik Gradskog odbora SPS Zrenjanin, dr Nenad Ivanišević, predsednik Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije za Vojvodinu i državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja, gradonačelnik Zrenjaninana Čedomir Janjić, predsednik Pokrajinskog odbora SPS Dušan Bajatović, potpredsednik SNS Milenko Jovanov, kao i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

-Danas imamo zadovoljstvo da održimo zajedničku izbornu konvenciju sa našim koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom za predsedničke izbore.Današnja konvencija najbolji je pokazatelj jedne uspešne i stabilne saradnje. S ponosom ističemo da naša koalicija u Zrenjaninu može biti dobar primer ostalim gradovima u Srbiji i Vojvodini kako obostrana saradnja koja traje unazad već pet godina, poštovanje i uvažavanje dovodi do prosperiteta i razvoja grada. U tom pravcu ćemo uz vašu podršku nastaviti i dalje- istakao je Željko Malušić, predsednik Gradskog odbora SPS Zrenjanin.