Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film „ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO“ koji će se emitovati  u četvrtak, 30. marta, u prostoru bivšeg bioskopa Cinema.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

FILM – „ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO“

Od četvrtka, 30. marta do nedelje, 2. aprila u prostoru bivšeg bioskopa Cinema emituje se animirani film – „Štrumpfovi: Skriveno selo“/ The Smurfs: The Lost Village. Režija: Kelly Asbury. Film traje 90 minuta i sinhronizovan je na srpski jezik.

Poznati crtani junaci, u svom stilu, vraćaju se na veliko platno – bolji nego ikad. U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će uz pomoć tajanstvene mape i u pratnji svojih prijatelja – Trape, Kefala i Grubera „upasti“ u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zli čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima naši omiljeni junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji. Domaći glumci koji su sinhronizovali film/pozajmili glasove su: Dragan Vujić Vujke je Gragamel, Tamara Aleksić – Štrumpfeta, Slobodan Boda Ninković je u ulozi Velikog Štrumfa, Bojan Perić je Kefalo a Srđan Timarov – Gruber…

Film se emituje u terminima od 16 i od 18 časova.

Cena ulaznice je 250 dinara.